NYTER KJÆRLIGHETEN: - Vi vil gjerne flytte sammen, men har vel egentlig ikke seriøse etableringsplaner helt ennå. Akkurat nå er det deilig bare å fokusere på det å være kjærester, forteller Guro Huseby. Foto: Privat
NYTER KJÆRLIGHETEN: - Vi vil gjerne flytte sammen, men har vel egentlig ikke seriøse etableringsplaner helt ennå. Akkurat nå er det deilig bare å fokusere på det å være kjærester, forteller Guro Huseby. Foto: PrivatVis mer

- Vi vil gjerne flytte sammen

Men akkurat nå synes TV-bonden det er deilig bare å fokusere på det å være kjærester.

SEHER.NO: I høst ble det kjent at "Jakten på kjærligheten"-bonde Guro Huseby hadde hete følelser for frieren Svein Are Trollsås. Følelsene utviklet seg raskt til kjærlighet, men etterpå har det vært stille fra paret som var i alle mediers søkelys en periode.

Men forholdet lever i beste velgående, forsikrer den blide TV-bonden. Så godt går det, at paret allerede har vært inne på tanken om å flytte sammen.

- Vi vil gjerne flytte sammen, men har vel egentlig ikke seriøse etableringsplaner helt ennå. Akkurat nå er det deilig bare å fokusere på det å være kjærester, forteller Guro til Seher.no.

28-åringen bor fortsatt i Oslo, mens kjæresten har bosted i Sandefjord. Men foreløpig er det ikke et stort problem å måtte pendle litt, skal man tro henne selv.

- Det er kort vei mellom Oslo og Sandefjord, så jeg kan ikke si annet enn at det har fungert godt så langt, smiler hun.

Det unge paret har fått stor oppmerksomhet, og ikke minst masse TV-profilering gjennom høsten Men at all oppmerksomheten har ført til sjalusi mellom dem, det avviser hun kontant.

- Vi kjenner hverandre såpass godt nå at jeg kan ikke si at vi har merket noe til det. Hverken jeg eller Svein Are er sjalu personer, vi deler heller de positive opplevelsene sammen. Hvis for eksempel Svein Are får en hyggelig melding på Facebook, så synes jeg bare det er vel unt.

- Har dere rukket å bli et "normalt" par nå, Guro?

- Ja, jeg føler det, selv om vi har brukt litt tid på å "komme ned på bakken". Men det nærmer seg! Det var mange opplevelser som måtte fordøyes, forteller Guro Huseby, som fortsatt har kontakt med de andre TV-bøndene Ola Sylta, Silje Stensland og Ragnhild Strømmen Strand.

- Jeg snakker mest med Silje og Andreas, men har kontakt med de andre også. Vi er venner for livet, sier hun til Seher.no.

Ved juletider innrømmet Guro at hun gjerne vil ha barn med kjæresten en gang i fremtiden, og at Svein Are vil bli den perfekte pappa.

- Jeg må si at det å få barn er en naturlig tanke. I hvert fall innen en tiårsperiode! Nei da, men det er selvfølgelig en del ting som kommer først. Mitt ønske er at når barnet kommer - da skal man være i et godt og stabilt forhold, sa hun til Seher.no den gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Skal du gifte deg, Guro?