- Vi vil gifte oss på «Paradise Hotel»

Nyforlovede Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen møttes på skandalehotellet i 2012 - nå vil de smis i hymens lenker der det hele startet.

VIL TILBAKE TIL PARADIS: Det oppstod søt musikk mellom Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen da de møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012. Nå er paret forlovet, og drømmer om å gifte seg på resorten i Mexico der de først møttes (bildet). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
VIL TILBAKE TIL PARADIS: Det oppstod søt musikk mellom Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen da de møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012. Nå er paret forlovet, og drømmer om å gifte seg på resorten i Mexico der de først møttes (bildet). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av juni kunne «Bloggerne»-profilen Kristin Gjelsvik (29) juble over at kjæresten Dennis Poppe Thorsen (24) hadde fridd til henne.

Frieriet fant sted mens paret, som møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012, var på ferie i Las Vegas.

«Det har ikke gått opp for meg enda – nå skal vi faktisk gifte oss!! På ekte!!!» skrev Gjesvik ekstatisk på bloggen sin StyleConnection etter at forlovelsen var et faktum.

Halvannen måned senere forteller Kristin Gjelsvik til Seoghør.no at hun har begynt å «lande» etter frieriet.

- Jada, jeg vil si at jeg har det. Men vi har ikke begynt å planlegge så mye ennå, så det hender jeg skvetter litt til når jeg ser ringen: «Åh, herregud, jeg har fått ring på fing!». Så jeg må klype meg selv litt i armen, men jeg har «landet» litt nå, ja, sier bloggeren muntert.

Saken fortsetter under bildet.

Lette etter ring i kofferten

Den fargerike og frittalende bergenseren røper at hun ble helt tatt på senga av frieriet, selv om hun tidligere har hintet kraftig om at hun ønsker å forlove seg overfor Dennis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer