- Vi vil gifte oss på «Paradise Hotel»

Nyforlovede Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen møttes på skandalehotellet i 2012 - nå vil de smis i hymens lenker der det hele startet.

VIL TILBAKE TIL PARADIS: Det oppstod søt musikk mellom Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen da de møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012. Nå er paret forlovet, og drømmer om å gifte seg på resorten i Mexico der de først møttes (bildet). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
VIL TILBAKE TIL PARADIS: Det oppstod søt musikk mellom Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen da de møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012. Nå er paret forlovet, og drømmer om å gifte seg på resorten i Mexico der de først møttes (bildet). Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av juni kunne «Bloggerne»-profilen Kristin Gjelsvik (29) juble over at kjæresten Dennis Poppe Thorsen (24) hadde fridd til henne.

Frieriet fant sted mens paret, som møttes under innspillingen av «Paradise Hotel» i 2012, var på ferie i Las Vegas.

«Det har ikke gått opp for meg enda – nå skal vi faktisk gifte oss!! På ekte!!!» skrev Gjesvik ekstatisk på bloggen sin StyleConnection etter at forlovelsen var et faktum.

Halvannen måned senere forteller Kristin Gjelsvik til Seoghør.no at hun har begynt å «lande» etter frieriet.

- Jada, jeg vil si at jeg har det. Men vi har ikke begynt å planlegge så mye ennå, så det hender jeg skvetter litt til når jeg ser ringen: «Åh, herregud, jeg har fått ring på fing!». Så jeg må klype meg selv litt i armen, men jeg har «landet» litt nå, ja, sier bloggeren muntert.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD: Kristin Gjelsvik sier til Seoghør.no at den diskrete forlovelsesringen hun fikk av Dennis er helt perfekt for henne.  Foto: Privat/ Styleconnection.no
FORNØYD: Kristin Gjelsvik sier til Seoghør.no at den diskrete forlovelsesringen hun fikk av Dennis er helt perfekt for henne. Foto: Privat/ Styleconnection.no Vis mer

Lette etter ring i kofferten

Den fargerike og frittalende bergenseren røper at hun ble helt tatt på senga av frieriet, selv om hun tidligere har hintet kraftig om at hun ønsker å forlove seg overfor Dennis.

- Venninnegjengen snakket faktisk om det noen dager før vi reiste til USA, de mente at han kom til å fri i Las Vegas.

- Men Dennis hadde vært superhemmelighetsfull, han hadde ikke fortalt det til noen. Og jeg hadde ansvaret for å pakke koffertene, så jeg hadde full kontroll på at det ikke fantes noen ring der. Så jeg hadde ingen idé om at han skulle fri, forteller Gjelsvik entusiastisk.

Casino-eldoradoet Las Vegas har for øvrig en litt spesiell betydning for paret fra før. I fjor «giftet» de seg nemlig i en spontan seremoni i Syndens by foran kameraene i TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet».

Få et gjensyn med den spontane vielsen nedenfor:

Tidligere i år omtalte Kristin Gjelsvik imidlertid den ugyldige seremonien som «tull og tøys» og sa til Seoghør.no at hun fortsatt ventet på at Dennis skulle fri på ordentlig.

Saken fortsetter under bildet.

SKYFRI HIMMEL: Kristin Gjelsvik legger ikke skjul på at det flotte været i Mexico også er et trekkplaster når hun og forloveden skal velge hvor de vil gifte seg. Her fra stedet som ble brukt under «Paradise Hotel» det året de to møttes. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
SKYFRI HIMMEL: Kristin Gjelsvik legger ikke skjul på at det flotte været i Mexico også er et trekkplaster når hun og forloveden skal velge hvor de vil gifte seg. Her fra stedet som ble brukt under «Paradise Hotel» det året de to møttes. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

- Litt ekstra lykkelig

På «Paradise»-parets USA-ferie tidligere i sommer fikk hun altså ønsket sitt oppfylt. Til Seoghør.no sier Gjelsvik at hun er litt redd for å miste forlovelsesringen hun endelig fikk «på fing».

- Ja, det vil jeg si! Men nå sitter den godt på. Den passer perfekt på den fingeren der. Det er den perfekte ringen for meg. En relativt enkel ring uten prinsesse-kuttet diamant, som man kan bruke til hverdags. Jeg går ikke egentlig og viser den frem, men mange kommenterer sånn: «Åh, der er den!». Og da viser jeg den selvsagt frem, hehe.

- Føles det annerledes å være forlovede enn kjærester?

- Egentlig ikke. Kanskje det burde det, men vi er så sammensveiset og forholdet vårt er så fantastisk fra før av. Men jeg er litt ekstra lykkelig, jeg har jo ventet lenge på dette, legger Gjelsvik til.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE: Tidligere i sommer dyrket «Paradise»-paret kjærligheten under en lang og innholdsrik USA-ferie, der forlovelsen nok var det største høydepunktet. Foto: Privat/ Styleconnection.no
LYKKELIGE: Tidligere i sommer dyrket «Paradise»-paret kjærligheten under en lang og innholdsrik USA-ferie, der forlovelsen nok var det største høydepunktet. Foto: Privat/ Styleconnection.no Vis mer

Vil tilbake der det hele startet

Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen fant tonen under innspillingen av 2012-utgaven av det skandaleombruste TV3-programmet «Paradise Hotel».

Et års tid senere tok forholdet midlertidig slutt, men sommeren 2013 var de to igjen et par. Høsten 2014 ble paret samboere i Oslo etter å ha bodd i hver sin by i lang tid.

- Jeg flyttet inn for noen dager siden. Det føles veldig bra å bli samboer, selv om det vel ikke har gått helt opp for meg ennå, sa Dennis til Seoghør.no den gang.

Tidligere har «Bloggerne»-profilen spøkt med at hun kunne tenke seg å gifte seg på resorten de bodde på under «Paradise»-innspillingen. Nå bedyrer hun derimot at ønsket er alvorlig ment.

- Det er litt vittig, men begge har veldig lyst til å ha det i Mexico. På Paradise Hotel, der det hele startet! Vi må gjøre litt research og finne ut av kostnader og slikt før vi får satt en dato, sier Gjelsvik.

Saken fortsetter under bildet.

IDYLLISK STED: Etter innspillingen i 2012 har «Paradise Hotel»-produksjonen byttet innspillingssted to ganger. Her er programleder Triana Iglesias på resorten i Mexico der Kristin og Dennis møttes for fire år siden.
IDYLLISK STED: Etter innspillingen i 2012 har «Paradise Hotel»-produksjonen byttet innspillingssted to ganger. Her er programleder Triana Iglesias på resorten i Mexico der Kristin og Dennis møttes for fire år siden. Vis mer

- Staysman kan spille

Hun legger til at det ikke bare er en viss «Paradise»-nostalgi som er grunnen til at hun og Dennis vurderer å smis i hymens lenker i varmere strøk.

- Det er noe litt ekstra magisk med utenlandsbryllup, og jeg vil gjerne ha fint vær på bryllupsdagen, altså. Det at det er sol er jo ikke det viktigste når man gifter seg med «the love of your life», men det er litt stas, innrømmer bloggeren.

- Har dere planer om å invitere noen tidligere Paradise-«kolleger» i bryllupet?

- Det er faktisk ingen vi har noe særlig kontakt med i dag, så jeg tror ikke det. Men kanskje vi kunne fått Stian til å opptre, spille opp til dans på kvelden! Dét hadde vært gøy. Vi får se hvor mange vi får plass til, og hvor mange som gidder å ta turen, hvis det blir i Mexico.

Saken fortsetter under bildet.

MGP-STJERNER: Staysman & Lazz og melodien «En godt stekt pizza» kom på tredjeplass under den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2015. Stian Thorbjørnsen (t.h) opptrer med glede i bryllupet til Kristin og Dennis. Foto: NTB scanpix
MGP-STJERNER: Staysman & Lazz og melodien «En godt stekt pizza» kom på tredjeplass under den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2015. Stian Thorbjørnsen (t.h) opptrer med glede i bryllupet til Kristin og Dennis. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Nesten som Kirsten Giftekniv

Stian Thorbjørnsen (34), også kjent som Staysman, er blitt en profilert artist etter «Paradise»-deltakelsen i 2012. Han har deltatt i Melodi Grand Prix med låta «En godt stekt pizza» sammen med Lasse «Lazz» Jensen, og han kom på annenplass i TV 2-programmet «Skal vi danse» i 2015.

- Jeg hadde stilt opp, uten tvil! Det hadde vært en ære, understreker Staysman muntert når Seoghør.no kontakter ham om Kristin Gjelsviks gøyale forslag.

Line Vee Hanum, pressesjef i MTG TV, sier til Seoghør.no at TV3 synes det er hyggelig å høre om «Paradise»-parets bryllupsønsker.

- Vi synes selvfølgelig at det er utrolig koselig hvis Kristin og Dennis vil gifte seg i Mexico der de fant hverandre. Man føler seg nesten som Kirsten Giftekniv, skriver Hanum i en SMS.

Saken fortsetter under bildet.

RADARPAR: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen traff blink hos hverandre da de møttes i forbindelse med «Paradise Hotel». Her er de sammen på ferie i USA nylig, en tur som er blitt grundig dokumentert på Kristins blogg StyleConnection.  Foto: Privat/ Styleconnection.no
RADARPAR: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen traff blink hos hverandre da de møttes i forbindelse med «Paradise Hotel». Her er de sammen på ferie i USA nylig, en tur som er blitt grundig dokumentert på Kristins blogg StyleConnection. Foto: Privat/ Styleconnection.no Vis mer

Om bryllupet kommer til å finne sted i eksotiske omgivelser i Mexico, er altså ikke helt avklart ennå. Derimot har Kristin Gjelsvik en krystallklar idé om hva slags brudekjole hun vil ha.

- Jeg har sett på det veldig lenge, altså. Lenge før det var snakk om noe frieri, hehe.

- Jeg vil ikke ha noe prinsesse-cupcake-hallelujah-opplegg, men noe litt enkelt og bohemsk. Ikke for bohemsk, men noe lett og flagrende. Med blonder, lange ermer og litt åpen rygg, forteller hun bestemt.

Vurderte å gjøre som Jenny

Akkurat hvordan brudekjolen skal bli til virkelighet, er fortsatt åpent. Imidlertid røper Gjelsvik at hun godt kunne tenke seg en spesialsydd kjole.

- Det hadde jo vært fantastisk, det å ha en helt unik kjole som passer perfekt til akkurat meg. Jeg vurderte også å sy den selv, men fant ut at det ble å ta meg vann over hodet. Men jeg har sydd mye før, også brudepikekjoler, faktisk!

Da skuespiller, designer og TV-profil Jenny Skavlan (30) giftet seg med Thomas «Fingern» Gullestad (35) i 2014, var hun iført en kjole hun hadde designet og sydd selv. Den gang fikk Skavlan mye skryt for den spesielle brudekjolen sin.

Se video av Jenny Skavlans brudekjole nedenfor:

I ettertid har Jenny Skavlan også tatt på seg brudekjoleoppdrag for andre. Våren og sommeren 2015 hjalp hun Anne-Malin Sørland Aase fra Nordfjordeid med å få oppfylt sin brudekjoledrøm - ved å sy om tre gamle brudekjoler til én.

Se Jenny og Anne-Malin snakke om det uvanlige brudekjoleprosjektet i videoen nedenfor:

LES OGSÅ: Kim Kardashian dro på byen nesten uten en tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer