- Vi vil gi henne en bror eller søster

Den norske sykkelstjernen Thor Hushovd ønsker seg flere barn.

<strong>LYKKELIG MED ISABEL:</strong> - Når jeg kommer hjem fra trening, så er det rett i armene på henne, før jeg tar en dusj og leker enda mer med henne, sier Thor Hushovd om datteren Isabel. Foto: SCANPIX
LYKKELIG MED ISABEL: - Når jeg kommer hjem fra trening, så er det rett i armene på henne, før jeg tar en dusj og leker enda mer med henne, sier Thor Hushovd om datteren Isabel. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag starter den norske sykkelstjernen Thor Hushovd (33) på sin 11. Tour de France. Men til Dagbladet innrømmer han at syklingen har blitt mindre viktig etter at han for to år og fire måneder siden ble pappa til lille Isabel.

- Når jeg kommer hjem fra trening, så er det rett i armene på henne, før jeg tar en dusj og leker enda mer med henne. Mentalt bruker jeg mindre krefter på hvordan jeg føler meg. Har jeg hatt en dårlig økt, så leker jeg med Isabel istedenfor å ligge på sofaen og bekymre meg, sier han til avisen.

På den siste Tour de France-etappen i fjor ble det ekstra synlig hva datteren betyr for den 33 år gamle nordmannen. Utover i løpet måtte Hushovd se seg slått av sine konkurrenter, og han ble parkert av en overlegen Mark Cavendish på oppløpet.

Sykkelstjernen glemte imidlertid alt som heter sykkel og Tour de France, da han endelig fikk møte sin 16 måneder gamle datter, Isabel igjen etter målgang.

Et drøyt kvarter etter at han var ferdig, trillet Hushovd rolig nedover Champs-Élysées, da han plutselig fikk øye på datteren og kona Susanne. 

- Det ble nesten for sterkt. Det er mye følelser inne i bildet, og omgivelsene her på Champs-Élysées gjør det ekstra spesielt. Det var sterkt å få holde henne igjen. Det ble nesten for mye for meg, uttalte en følelsesladet Hushovd til VG den gang.

Til Dagbladet avslører han nå at familien snart kan vente seg et lite barn til.

- Vi har lyst til å gi henne en bror eller søster. Jeg tror alle unger har godt av det. Det er fint for dem å ha noen å leke med, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det ble nesten for mye for meg  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer