- Vi vil bli foreldre i 2014

Chelsea Clinton har planen klar for å få oppfylt mammadrømmen.

VIL BLI FORELDRE: Chelsea Clinton sier hun og ektemannen Marc Mezvinsky vil gjøre alt de kan for å bli foreldre i 2014. Foto: All Over
VIL BLI FORELDRE: Chelsea Clinton sier hun og ektemannen Marc Mezvinsky vil gjøre alt de kan for å bli foreldre i 2014. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Chelsea Clinton (33) og hennes ektemannn Marc Mezvinsky har ikke lagt skjul på at de ønsker seg barn, etter at de giftet seg i 2010.

Nå sier Chelsea - som er datter av USAs tidligere president Bill Clinton og tidligere utenriksminister Hilary Rodham Clinton - at paret vil gjøre alt de kan for at drømmen skal bli oppfylt i løpet av 2014.

- Vi har bestemt oss for at 2014 skal bli babyens år. Da vi satte oss ned for å snakke om hva vi ville gjøre neste år, var et barn det første på begges lister. Dersom Gud vil, får vi det til, sier hun i et intervju med bladet Glamour.

Chelsea sier også at det ikke bare er henne og ektemannen som drømmer om en baby.

- Vennligst ring og fortell moren min om dette. Hun spør om det hver dag, sier hun til bladet.

LES OGSÅ: Slik tar Britney opp kampen mot Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer