Lisa Vanderpump:

- Vi vil alltid elske ham

Realitystjernen i sorg.

SØRGER: Lisa Vanderpump og ektemannen Ken har nå mistet tre hunder på ett år. Her avbildet med Giggy, som gikk bort i desember i fjor. Foto: Amy Sussman/Invision/AP Images/NTB
SØRGER: Lisa Vanderpump og ektemannen Ken har nå mistet tre hunder på ett år. Her avbildet med Giggy, som gikk bort i desember i fjor. Foto: Amy Sussman/Invision/AP Images/NTB Vis mer
Publisert

De fleste som har sett realityseriene «Real Housewives of Beverly Hills» og «Vanderpump Rules» har fått med seg at Lisa Vanderpump (61), har en stor kjærlighet for dyra sine.

Gjennom seriene har nemlig fansen blitt svært glad i hundene hennes, kanskje spesielt den lille hunden Giggy. Han døde i desember i fjor.

Nå er imidlertid realityprofilen i sorg igjen, etter at en av hennes andre hunder har gått bort, ifølge People.

REDDET: Hunden Simon i Missouri, USA, fikk fjernet 3 kilo hår etter å ha blitt reddet. Video: KC Pet project. Reporter: Klaus Holm Fjellro. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

Mistet to hunder

I et innlegg på Instagram kommer det nemlig fram at hunden hennes Rumpy, en ni år gammel Golden Retriever, er død.

«For en nydelig gutt. Rumpy gikk bort som følge av kreft noen timer etter at vi kom hjem fra London. Han ventet på oss. Vi vil alltid elske ham», skriver hun til innlegget.

Tidligere i høst avslørte 61-åringen at to av hundene hennes var blitt rammet av sykdom.

«Det har vært litt overveldende, siden mine to retrievere er syke. Avery er nå 13 år og sliter, Rumpy er ni år med kreft», skrev hun til innlegget, og la samtidig til at hennes to andre hunder, Binky og Puffy, hadde det fint.

Kort tid seinere kom den triste nyheten om at hunden Avery hadde gått bort. Lisa og ektemannen, Ken Todd (76), adopterte hunden da den var fire år gammel.

Fansen i sorg

Som nevnt gikk hunden Giggy bort i desember i fjor, og fansen var i stor sorg.

«Vi er knust over å måtte si at vår elskede Giggy gikk bort i morges. Han var virkelig elsket, og vi vet at mange av dere elsket ham også».

ALLTID MED: Den lille hunden Giggy var ofte å se på røde løpere og premierer. Her avbildet med matmor i 2015. Han gikk bort i desember i fjor. Foto: Matt Baron / REX /NTB
ALLTID MED: Den lille hunden Giggy var ofte å se på røde løpere og premierer. Her avbildet med matmor i 2015. Han gikk bort i desember i fjor. Foto: Matt Baron / REX /NTB Vis mer

Videre kom det fram at Giggy var grunnen til at hun og ektemannen startet Vanderpump Dog Foundation - en stiftelse de opprettet for å redde hunder i nød.

LES OGSÅ: - Tristan Thompson blir pappa for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer