UØNSKET: - Vi vil aldri se henne her igjen. I hvert fall ikke på lang tid. Når hun har brutt tillitsforholdet på en slik måte, er det bare uaktuelt - det sier seg selv, sier produktsjefen i Stena Line til Seher.no. Foto: SCANPIX
UØNSKET: - Vi vil aldri se henne her igjen. I hvert fall ikke på lang tid. Når hun har brutt tillitsforholdet på en slik måte, er det bare uaktuelt - det sier seg selv, sier produktsjefen i Stena Line til Seher.no. Foto: SCANPIXVis mer

- Vi vil aldri se henne her igjen

Danseband-dronningen er uønsket på danskebåten.

SEHER.NO: Torsdag skrev VG om dansebanddronningen Jenny Jenssen (45) og ektemannen Tor Søreng, som har anmeldt vakter fra Stena Saga for voldelig opptreden. Natt til søndag 26. juli kom de to nemlig i basketak med to vektere på danskebåten, noe som endte i at 45-åringen bet én av vaktene - og havnet på glattcelle, i likhet med sin mann.

Ifølge produkssjef i Stena Line, Håkan Wennerblom, har Jenssen vært tilknyttet fergeselskapet på sett og vis i om lag syv år. De siste to årene har hun derimot spilt nærmest på fast basis en gang i uka, selv om det har blitt trappet ned på det siste året. Nå er det derimot helt slutt.

- Vi vil aldri se henne her igjen. I hvert fall ikke på lang tid. Når hun har brutt tillitsforholdet på en slik måte, er det bare uaktuelt - det sier seg selv, sier produktsjefen til Seher.no.

I torsdagens VG kommer det fram at Jenny Jenssen står fast ved at hun handlet i selvforsvar etter å ha blitt angrepet av vaktene. Fergeselskapet er helt uenig, og mener det er Jenny og mannen som utøvde vold den aktuelle kvelden.

Opprinnelig har den norske dansebandstjernen tre show igjen på båten. Disse har nå blitt kansellert.

- Det var hun som kom først til oss og sa at hun aldri ville komme igjen. Det synes vi passet bra tatt i betraktning av at hun hadde utøvet grov vold mot vårt personale, sier Wennerblom til VG.

Dette bekrefter han også til Seher.no. Samtidig legger han ikke skjul på at han synes det er trist at denne saken i det hele tatt har sett dagens lys gjennom media.

- Vi har ligget litt lavt - for Jennys skyld. Men nå har det jo blitt en sak ut av det, og det får hun selv ta på sin kappe. Hun tjente ikke så mye ved å spille hos oss, så økonomisk sett vil hun nok ikke tape så mye på det. Men for hennes egen del, er ikke dette noen form for god markedsføring, mener produksjefen, som utdyper:

- Ved å gå ut i media på denne måten, fremstår hun jo heller som en sikkerhetsrisiko i forhold til eventuelle jobber senere.

- Har dere noensinne opplevd lignende episoder med andre artister?

- En del artister kan selvsagt være litt utagerende etter at de har fått seg noen glass. Men aldri har vi vært utsatt for voldsepisoder som dette. Sånn sett er det en unik historie vi snakker om.

I lang tid har Wennerblom jobbet med Jenssen. Nå er det altså slutt. Likevel velger han å sende henne sine lykkeønskninger på veien videre.

- Jeg synes det hele er kjempebeklagelig, og kan ikke gjøre annet enn å ønske henne lykke til videre. Dog med en klump i magen, sier han til Seher.no.

Jenny Jenssen og ektemannen valgte å anmelde vaktene etter det de oppfattet som voldelig oppførsel. Vakten har gjort det samme etter bittet han ble påført.

- Jeg ville gjort akkurat det samme hvis jeg hadde kommet opp i den situasjonen igjen. Selv aner jeg ikke hvor jeg fikk kreftene fra. Det var som om en urkraft kom til live i meg, og ja, jeg bet, sa Jenssen i torsdagens VG.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Jenny Jenssen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er nok litt kontrollfreak