- Vi vet ikke når vi får giftet oss

Benedict Cumberbatch feiret med forloveden - og norske Morten Tyldum - i Palm Springs.

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Benedict Cumberbatch (38) gjør for tiden stor suksess med sin nye film «The Imitation Game» - som er regissørt av norske Morten Tyldum.

Der spiller han matematikeren Alan Turing som hjalp til med å knekke tyskernes Enigma-kode under 2. verdenskrig.

Filmen - som nå går på norske kinoer - er nominert til 5 Golden Globe-priser blant annet og spås også å bli en av årets Oscar-favoritter.

Men også i privatlivet peker pilen oppover for Benedict - som tidligere har fått mange fans for sin rolle i TV-serien «Sherlock».

KRITIKERROST: Benedict Cumberbatch (t.h.) i en scene fra «The Imitation Game» sammen med  Keira Knightley, og Mark Strong Foto: All Over Press
KRITIKERROST: Benedict Cumberbatch (t.h.) i en scene fra «The Imitation Game» sammen med Keira Knightley, og Mark Strong Foto: All Over Press Vis mer

Da Benedict i helgen møtte opp på filmfestivalen i Palm Springs sammen med Morten Tyldum for å feire suksessen til deres nye film, hadde han også med seg forloveden Sophie Hunter.

I november avslørte de to at de hadde forlovet seg. Kunngjøringen kom i en rubrikkannonse.

Men paret har ennå ikke satt noen dato for bryllupet.

Grunnen er Benedicts hektiske arbeidskalender.

- Vi har ikke bestemt noen dato. Vi må ta en ting om gangen. Jeg skal straks begynne å spille inn «Sherlock» igjen nå, så jeg kommer til å fokusere på det, sier skuespilleren til nettsiden Popsugar.

Benedicts motspiller i «The Imitation Game», Keira Knightley, glimret imidlertid med sitt fravær i Palm Springs.

- Hun har desverre blitt syk . Vi ønsker henne god bedring, sa Benedict fra scenen ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Avslørte forlovelsen på gammeldags vis