- Vi vet hvordan vi sårer hverandre

Den norske modellen innrømmer at det oppstår misunnelse. Se video!

TV-AKTUELLE: Damene i "Ja, vi elsker Hollywood" er fortsatt å se på TV en god stund til denne våren. Foto: TVNorge
TV-AKTUELLE: Damene i "Ja, vi elsker Hollywood" er fortsatt å se på TV en god stund til denne våren. Foto: TVNorge Vis mer
Se videointervjuet med Monica Hansen og Loren Birdwell nederst i saken!

HOLLYWOOD/OSLO (SEHER.NO): Gjennom «Ja, vi elsker Hollywood» på TVNorge har norske TV-seere fått stifte nærmere bekjentskap med modellen Monica Hansen (31) og hennes forlovede, kjekkasen Loren Birdwell (31).

Men alt er ikke bare lykke for det forelskede paret.

- Vi sårer hverandre litt, spesielt der vi er akkurat nå i vårt forhold. Man vet hvordan man kan såre hverandre, og det er lett å gjøre det nå, sier Monica til Seher.no.

De to møtte hverandre for cirka ett år siden, men allerede like før jul i fjor gikk Loren ned på kne og fridde til sin kjære. Nå begynner de endelig å kjenne hverandre litt bedre, mener den norske modellen.

- Det er sånt man må venne seg til, man må snakke og krangle litt for å kunne forstå hverandre bedre. Men noen ting er litt vanskelige, når han kommer inn i et rom er han jo vant til at alle jentene snur seg etter ham. Da kan det kanskje bli litt misunnelse noen ganger. Og han er jo løve, så jeg synes det er litt vanskelig.

«Ja, vi elsker Hollywood»-jenta og kjæresten har for lengst flyttet det sammen. Det gjorde de nærmest umiddelbart etter at de ble kjent, avslører Birdwell til Seher.no.

- Hun spurte meg på spøk etter vel ti minutter om vi skulle  flytte sammen. Jeg tok det bokstavelig, og flyttet rett inn, humrer han.

Detaljene rundt et eventuelt bryllup, det har de derimot ikke snakket så mye om. Ikke ennå.

- Vi håper jo at vi får gjort det, men har ikke planlagt det så mye ettersom vi har vært så opptatt. Vi prøver å ta en dag av gangen. Og ettersom vi forlovet oss så tidlig, vil vi nyte forlovelsen og bli bedre kjent med hverandre først. Vi har ikke hastverk, sier den norske 31-åringen, før Loren uttrykker sin kjærlighet foran Seher.no-kameraet.

- Jeg elsker alt ved deg, Monica!

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mange vil tråkke ham ned

Se videointervjuet med Monica Hansen og Loren Birdwell her:[obj:media:8474]