LYKKELIG: Klum har tidligere innrømmet at hun trives i sin gravide kropp, men at hun føler seg litt som Buddha... Foto: All Over Press
LYKKELIG: Klum har tidligere innrømmet at hun trives i sin gravide kropp, men at hun føler seg litt som Buddha... Foto: All Over PressVis mer

- Vi vet det blir vårt siste barn

Den gravide supermodellen vil ikke ha flere barn.

SEHER.NO: I april ble det kjent at supermodellen Heidi Klum (36) og ektemannen Seal (46) venter sitt tredje barn sammen.

Paret har fra før av har barna Henry (3) og Johan (2), samt Leni (5), som Klum har fra forholdet til finansmannen Flavio Briatore.

Nå avslører Victoria's Secret-skjønnheten til Splash News at hun sammen med popstjerne-ektemannen har bestemt seg for at dette blir deres siste barn.

- Fire er perfekt. Tre er mye, men fire? Det er mye jobb. Vi føler det er dette vi kan håndtere, uttaler hun.

"Project Runway"-programlederen - som venter en jente - innrømmer at kjendisekteparet sliter med å finne et navn til den kommende babyen.

- Ettersom vi vet at det kommer til å bli det siste barnet vårt, er det vanskeligere. Vi kommer til å vente til vi ser barnet, og da kommer forhåpentligvis lyspæren til å tennes og navnet vil komme til oss som ding--ding-ding!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Spis dere inn i bikinien