Victoria og David Beckham:

- Vi vet begge at vi er sterkere sammen enn hver for oss

Motedesigneren åpner opp i sjeldent intervju.

HOLDER SAMMEN: Til tross for en rekke bruddrykter opp gjennom årene, skal forholdet mellom David og Victoria Beckham være sterkere enn noen gang før. Foto: NTB Scanpix
HOLDER SAMMEN: Til tross for en rekke bruddrykter opp gjennom årene, skal forholdet mellom David og Victoria Beckham være sterkere enn noen gang før. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av juni raste superparet David (43) og Victoria Beckham (44) mot skilsmisseryktene som florerte i sosiale medier og internasjonal sladderpresse.

Stjerneparet kommenterte ikke ryktene selv, men en av deres representanter la lokk på de drøye påstandene allerede samme dag som de oppstod.

- Spekulasjonene er bare tull. Dette er falske rykter som har fått næring i sosiale medier. De skal ikke skilles, uttalte parets representant til nettstedet People den gang.

Den tidligere fotballspilleren og motedesigneren har fire barn sammen, og har vært gift i nesten 20 år.

I et nytt intervju med Vogue snakker Victoria åpent om hvordan duoen håndterer alle ryktene som florerer i internasjonal sladderpresse, melder Daily Mail.

- Folk har funnet på ting om vårt forhold i 20 år, så David og jeg er ganske vant til å ignorere tøvet og fortsette som normalt, forteller hun.

Poserer med barna

2018 markerer 44-åringens tiende år i motebransjen, og hun portretteres i motemagasinet for å feire jubileumet.

Foto: Faksimile fra Vogue
Foto: Faksimile fra Vogue Vis mer

Victoria og parets fire barn, Brooklyn (19), Romeo (16), Cruz (13) og Harper (7), pryder forsiden av magasinet, sammen med familiens hund, Olive.

David er ikke med på forsiden, men han er avbildet inne i magasinet.

Familien Beckham er de siste årene blitt en sterk merkevare, og de står svært nære hverandre. Victoria er tydelig på at de er en familie som holder sammen og støtter hverandre:

- Vi vet begge at vi er sterkere sammen enn hver for oss. Ville noen av oss vært i den posisjonen vi er i nå hvis vi ikke hadde møttes den gangen? Alt handler om en samlet familie, sier Victoria til Vogue.

- Vi respekterer familiebåndet, og det er det viktigste, legger hun til.

Snakket med barna

At Beckham-familien har et tett familiebånd er ingen hemmelighet.

Blant annet legger de stadig ut bilder av hverandre i sosiale medier, og tidligere i år var David og barna til stede som moralsk støtte da Victoria hadde visning under Fashion Week i New York.

NÆRT FAMILIEBÅND: Victoria Beckham klemmer til sønnen Cruz etter en motevisning på New York Fashion Week tidligere i år. Hele familien var til stede for å støtte mamma. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FAMILIEBÅND: Victoria Beckham klemmer til sønnen Cruz etter en motevisning på New York Fashion Week tidligere i år. Hele familien var til stede for å støtte mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For superparet er det viktig at barna får høre hva som skjer direkte fra dem, og ikke i skolegården eller fra venner, forteller en kilde til The Sun.

Kilden kan blant annet fortelle at duoen satte seg ned med sine fire barn tidligere i år for å forsikre dem om at de ikke skulle gå fra hverandre.

- Etter at de siste ryktene nådde sladderpressen, tok de nok en gang avgjørelsen om å være åpne og ærlige med barna, og forsikret dem om at pappa ikke hadde vært utro, sier kilden, ifølge tabloidavisen.

Datteren vil bli oppfinner

I 2011 fikk Victoria og David sitt fjerde barn, Harper Seven.

Motedesigneren fikk endelig en etterlengtet datter, og det hevdes at hun gråt da hun fikk vite barnets kjønn i forkant av fødselen.

Victoria kan til Vogue fortelle at Harper, i likhet med sin mor, er et naturtalent når det kommer til å gå i høyhælte sko.

- Harper har kunnet løpe i hæler siden hun var tre, forteller hun, men legger til at datteren aldri får gå med høyhælte sko eller sminke utenfor hjemmet.

ENDELIG EN DATTER: I 2011 jublet David og Victoria Beckham, da datteren Harper ble født. Her er David med datteren på armen og sønnen Brooklyn i bakgrunnen i 2016. Foto: Splash News
ENDELIG EN DATTER: I 2011 jublet David og Victoria Beckham, da datteren Harper ble født. Her er David med datteren på armen og sønnen Brooklyn i bakgrunnen i 2016. Foto: Splash News Vis mer

44-åringen sier også at datteren er blitt påvirket av sine tre brødre.

- Hun er ganske jentete, men samtidig har hun tre storebrødre, og hun liker å løpe rundt og spille fotball. Hun er ikke redd for å bli dyttet over ende, sier Victoria, og kan samtidig avsløre at datterens drøm er å bli oppfinner.

Feiret bryllupsdag

Til tross for massiv oppmerksomhet i media, utroskapsrykter og at de begge har vært travelt opptatt med suksessrike karrierer, har Victoria og David altså holdt sammen i over 20 år. Tidligere i sommer feiret de sin 19. bryllupsdag.

Merkedagen ble foreviget med et bilde de begge delte på Instagram, der den tidligere fotballproffen mimret tilbake til dagen for 19 år siden da de ble mann og kone. Samtidig delte han en kjærlighetserklæring til kona.

«For 19 år siden var jeg kledd i lilla fra topp til tå. Gratulerer så mye med bryllupsdagen, verdens beste kone og mamma. Elsker deg», skrev han blant annet under bildet.

43-åringen refererte til antrekket de to hadde på seg under bryllupsfesten i 1999 - der David var iført en lilla dress som matchet konas lilla kjole.

Saken fortsetter nedenfor.

«Posh and Becks»

Det var i 1997 at paret møtte hverandre i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet. På den tiden var Victoria fortsatt med i jentegruppen Spice Girls - og «Posh Spice» falt øyeblikkelig for Manchester United-spilleren.

Duoen fikk raskt kallenavnet «Posh and Becks» i britiske medier og 4. juli 1999 giftet kjendisparet seg i en overdådig seremoni på et slott i Irland.

VERDENSSTJERNER: Victoria Beckham ble verdenskjent da hun var med i jentegruppen Spice Girls. På samme tid møtte hun ektemannen. Her med Mel B, Mel C og Emma Bunton. Foto: NTB Scanpix
VERDENSSTJERNER: Victoria Beckham ble verdenskjent da hun var med i jentegruppen Spice Girls. På samme tid møtte hun ektemannen. Her med Mel B, Mel C og Emma Bunton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fornyet ekteskapsløftene

I fjor avslørte David at han og kona, som ofte deler søte hyllester til hverandre på sosiale medier, hadde fornyet ekteskapsløftene - i all hemmelighet.

- Det var mye mer privat med bare seks mennesker hjemme hos oss, fortalte den tidligere fotballproffen i et radiointervju med BBCs Desert Island Discs, og fortsatte:

- Selvfølgelig gjør man feil i løpet av årene og vi vet alle at ekteskap er vanskelig til tider. Det handler om å jobbe seg gjennom det. Vi kjenner hverandre bedre enn noen andre. Folk har spurt oss: «Er dere sammen fordi dere har blitt en merkevare?» Selvfølgelig ikke.

- Vi holder sammen fordi vi elsker hverandre og fordi vi har fire fantastiske barn, la han til.

LES OGSÅ: Svarer på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer