FAMILIEDRAMA: En mannlig modell hevder han Masons egentlige far. Her er Kourtney, Scott, Penelope og Mason på stranden i sommer. Foto: FameFlynet
FAMILIEDRAMA: En mannlig modell hevder han Masons egentlige far. Her er Kourtney, Scott, Penelope og Mason på stranden i sommer. Foto: FameFlynetVis mer

- Vi vet begge at sønnen er min!

En tidligere flamme av Kourtney Kardashian saksøker realitystjernen og krever farskapstest.

SEOGHØR.NO:  Kourtney Kardashian (34), forloveden Scott Disick (30) og barna Mason (3) og Penelope (1) har blitt store realitystjerner gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Kameraer har dokumentert parets turbulente forhold og mange krangler. 

Nå hevder en mannlig modell, Michael Girgenti, at han hadde en affære med Kourtney etter en krangel med Scott. De to møttes under en fotoshoot sommeren 2008. Girgenti hevder at de hadde ubeskyttet samleie og at Mason kom til verden akkurat ni måneder senere. 

Modellen har nå gått rettens vei for å tilbringe tid med det han hevder er hans sønn. Girgenti hevder han med en gang så en likhet mellom ham og Mason og prøvde å kontakte Kourtney - til ingen nytte. 

- Mine intensjoner er ikke å skade familien du har skapt med Scott, skriver Girgenti i et følsomt brev til Kourtney gjengitt på Radaronline.com.

- Men Mason fortjener å få vite sannheten. Jeg forsikrer deg om at jeg ikke tar lett på papparollen, fortsetter Girgenti.

Michael ønsker DNA-tester fra Scott og Mason for å avsløre den egentlige barnefaren. Saken er ventet i retten neste måned. 

Kardashians advokat, Todd Wilson hevder at Girgenti «Har solgt falske og oppdiktede historier til tabloidavisene i årevis om Kourtney Kardahsian og hennes sønn, Mason. Scott Disick er Masons far».

- Vi har ikke sett noe til de angivelige rettsdokumentene, men har blitt informert om at denne personen har prøvd å få betalt for sine utrolige påstander, sier Wilson ifølge Radaronline.com.

Det ryktes at Kourtney Kardashian er gravid med sitt tredje barn.

LES OGSÅ:   - Hun er fanget av en gal mann