BLIR FORELDRE: Blake Lively og Ryan Reynolds venter sitt første barn. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Blake Lively og Ryan Reynolds venter sitt første barn. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi venter vårt første barn

«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively avslørte selv den glade nyheten.

SEOGHØR.NO: To år etter at hun giftet seg med «The Proposal»-stjernen Ryan Reynolds (37), bekrefter Blake Lively (27) at hun er gravid.

Lively - som er best kjent for sin rolle i TV-serien «Gossip Girl» - avslørte ifølge People den glade nyheten på sitt nettsted Preserve.

Der viser hun frem sin voksende mage og skriver blant annet følgende, ifølge People:

- Siden vi nå tenker på å bli en familie, ser tilbake på kvinnene i våre liv, som er på det punktet; at de skal starte en familie.

Siden gikk mandag ned på grunn av stor trafikk.

TV-STJERNE: Blake Lively ble kjent for sin rolle som rikmannsdatter Serena Van Der Woodsen i TV-serien «Gossip Girl». Foto: Stella Pictures
TV-STJERNE: Blake Lively ble kjent for sin rolle som rikmannsdatter Serena Van Der Woodsen i TV-serien «Gossip Girl». Foto: Stella Pictures Vis mer

I august la Lively ikke skjul på at hun lenge har vært klar for å bli mamma, da hun ble intervjuet av bladet Marie Claire.

- Jeg må virkelig starte nå. Jeg vil ha haugevis av unger, sa hun til bladets nettsted.

Blake er selv fra en stor familie, noe hun ser på som en stor styrke.

- Mamma, pappa, søstrene og brødrene mine er en stor inspirasjon for meg. Ikke bare de, men barna i familien. De ser på verden med et så rent blikk. De er så entusiastiske, og det er herlig.

Bryllupet en katastrofe

I juli fortalte hun til Vogue at bryllupet hennes var en katastrofe.

- Da Florence Welch sang i bryllupet mitt, hadde de med seg stjerneskudd på scenen. Mens jeg sto og så på, oppdaget jeg plutselig at det hadde havnet gnister på kjolen min, som laget et stort brennmerke. Rett foran på kjolen, forteller Lively i VOUGE-intervjuet. 

Hun beskriver det hele som «hjerteskjærende», og gir ektemannen skryt for at han fikk henne på andre tanker.

- «Du vil alltid huske det øyeblikket med Florence som synger og kjolen din som brenner», sa Ryan til sin kjære.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.