- Vi venter vårt andre barn

Jack Osbournes kone avslørte den lykkelige nyheten på Twitter.

SEOGHØR.NO: Ett år etter at reality-stjernen Jack Osbourne (27) og kona Lisa Stelly ble foreldre til lille Pearl Clementine, er de i lykkelige omstendigheter igjen.

- Jack og jeg er så glade for å kunne fortelle at vi venter vårt andre barn! Jeg er i andre trisemester, og i god form, men prøver å la være å spise alt jeg kommer over.

- Vi føler oss utrolig velsignet over at familien vokser og at Pearl vil få en liten bror eller søster å leke med. Det er sprøtt å tenke på at vi snart bli en familie på fire! Skrev Stelly på Twitter tirsdag.

Datteren Pearl ble født i april i fjor og seks måneder senere giftet paret giftet seg i en romantisk seremoni på Hawaii. Jack har tidligere takket sin lille familie for at de har hjulpet ham å legge sin ville partylivsstil bak seg.

- Å gifte meg og få barn har virkelig hjulpet meg å bli mer fokusert. Nå tenker jeg ikke så mye på å dra ut på byen en tirsdagskveld for å feste til klokka tre om morgenen med hotte jenter.

I fjor sommer ble den vordende faren diagnosert med den uhelbredelige nevrologiske sykdommen multippel sklerose, men han nekter å la seg knekke.

- Jeg setter mer pris på ting nå for jeg vet ikke hvor lenge jeg vil være så bra som jeg er nå. Det kan bli en prgressiv sykdom, og hvis jeg blir dårlig kan det raskt gå nedover. Det er derfor jeg ikke synes det var så bra å få en diagnose, men det har definitivt satt ting i perspektiv.