FÅR EN DATTER: Robert Downey Jr. og Susan Downey stråler av babylykke. Paret har en sønn fra før og venter nå en liten jente.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
FÅR EN DATTER: Robert Downey Jr. og Susan Downey stråler av babylykke. Paret har en sønn fra før og venter nå en liten jente. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

- Vi venter vårt andre barn

En knapp uke etter at Robert Downey Jr. sin eldste sønn ble arrestert med narkotika, kommer endelig noen hyggelige nyheter.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Robert Downey Jr. (49) og kona Susan (41) skal bli foreldre igjen. Det avslørte skuespilleren selv på sosiale medier.

- Yo. Susan. Jeg. Baby. Jente. November. Skorpion? skrev han humoristisk på Twitter-kontoen sin onsdag.

 

 

Kort tid etter delte «Iron Man»-stjernen litt mer info på Facebook.

- Hm, jeg vet ikke om det er menns verden, men jeg er i alle fall sikker på at det er kvinner som styrer den. Susan og jeg er derfor glade for å kunne fortelle at vi venter barn. En jente. I november.

 

 

Paret, som har vært gift i ni år, har fra før av sønnen Exton (2). I tillegg har Downey 20-åringen Indio fra ekteskapet til Deborah Falconer.

I slutten av juni skapte Indio store overskrifter da han ble arrestert for besittelse av kokain og kastet i fengsel.

Bare åtte måneder etter at moren fersket ham med narkotika og sendte ham på rehab.

FAR OG SØNN: Robert er bekymret for at sønnen Indio skal havne på skråplanet på samme måte som ham selv. Bildet er tatt i 2012.  Foto:  All Over Press
FAR OG SØNN: Robert er bekymret for at sønnen Indio skal havne på skråplanet på samme måte som ham selv. Bildet er tatt i 2012. Foto: All Over Press Vis mer

Ble dumpet av ekskona

Downey Jr. og Falconer var naturligvis knust over nyheten, og 49-åringen, som slet med store rusproblemer selv i en årrekke, frykter sønnen har arvet elendigheten fra ham.

- Dessverre så er Indio trolig genetisk anlagt til avhengighet. Men med god familiestøtte og forståelse er vi er alle fast bestemt på å hjelpe ham til å bli den mannen han er i stand til å være, sa Downey Jr. til People.

Falconer forlot skuespilleren i 1996, etter at han ble arrestert for oppbevaring av narkotika, kjøring i ruspåvirket tilstand og for å gå med et skjult våpen.

I dag har den vordende pappaen vært rusfri siden 2001.

LES OGSÅ: Ryan Gosling og Eva Mendes venter sitt første barn