- Vi venter vår første baby!

Filmstjernen Roselyn Sanchez avslørte den glade nyheten på Facebook.

<strong>BLIR FORELDRE:</strong> Skuespillerparet Roselyn Sanchez og Eric Winter ser fram til å bli foreldre for første gang, etter at Sanchez har blitt gravid. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Skuespillerparet Roselyn Sanchez og Eric Winter ser fram til å bli foreldre for første gang, etter at Sanchez har blitt gravid. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Roselyn Sanchez (38) - kjent fra blant annet «Rush Hour 2» - jubler av babylykke etter at hun har blitt gravid for første gang.

Sanchez - som har vært gift med «The Mentalist»-skuespilleren Eric Winter (35) siden 2008 - avslørte selv nyheten på sin Facebookside fredag.

- Jeg har gode nyheter! Eric og jeg venter vår første baby. Vi føler oss velsignet og gleder oss veldig. Takk for alle lykkeønsker og bønner. De betyr alt for oss, skrev Sanchez, ifølge bladet People.

I forbindelse med bryllupet i 2008, sa Sanchez at hun gledet seg til å se sin nye ektemann i pappa-rollen.

- Jeg vet at han kommer til å bli den beste pappaen i hele verden, sa hun til InStyle Weddings, ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Skjuler babyen på trilletur i Beverly Hills

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer