Beyoncé:

- Vi venter tvillinger

Babylykke for popstjernen og Jay-Z.

JUBLER AV LYKKE: I april er det ni år siden Beyoncé og Jay-Z ga hverandre sine ja. Nå utvider de familien fra tre til fem. Foto: NTB Scanpix.
JUBLER AV LYKKE: I april er det ni år siden Beyoncé og Jay-Z ga hverandre sine ja. Nå utvider de familien fra tre til fem. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Beyoncé (35) og ektemannen Jay Z (47) jubler over ny graviditet.

Onsdag kveld, norsk tid, avslørte de på popstjernens Instagram-konto at sangfuglen er gravid igjen.

Og det er ikke bare en baby som skjuler seg i «Lemonade»-sangerens mage. Beyoncé skal nemlig ha tvillinger.

- Vi vil gjerne dele vår kjærlighet og glede med dere. Nå har vi blitt velsignet dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige over at familien vår vil vokse med to, og vi takker for alle lykkeønskinger. - The Carters.

Det vordende paret, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy (5).

Den gang avslørte Beyoncé graviditeten da hun stod på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.

- Å være gravid føltes veldig likt som å forelske seg. Man er så åpen og overlykkelig. Det er ingen ord som kan beskrive hvordan det er å ha en baby voksende på innsiden av seg, så selvfølgelig har man lyst til å skrike det ut og fortelle det til alle, fortalte Grammy-vinneren i HBO-dokumentaren «Life Is But a Dream» i 2013, ifølge Us Weekly.

STRØK SEG OVER MAGEN: I 2011 annonserte Beyonce sin første graviditet på scenen under MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix
STRØK SEG OVER MAGEN: I 2011 annonserte Beyonce sin første graviditet på scenen under MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ryktene har lenge gått om at den berømte duoen ønsker å utvide familien.

- De prøver definitivt å bli gravide. Beyoncé drømmer sårt om det. Jay Z har gitt henne alt hun kunne drømme om i livet, og nå ønsker hun å gi noe tilbake til ham - nemlig en sønn, sa en kilde til Hollywoodlife i januar i fjor.

Og i høst svirret det rykter om at duoen ønsket å adoptere et søsken til Blue Ivy.

- De har alltid hatt planer om å ha mer enn ett barn, og de ønsker ikke en stor aldersforskjell mellom Blue Ivy og barnet. Beyoncé elsket å være gravid, men det har ikke skjedd igjen. De vet at klokka går, fortalte en kilde til OK! magazin, ifølge nettsiden In Touch Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR STORESØSTER: Under fjorårets MTV Video Music Awards tok Beyoncé med seg datteren Ivy Blue på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix.
BLIR STORESØSTER: Under fjorårets MTV Video Music Awards tok Beyoncé med seg datteren Ivy Blue på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Knappe ti minutter etter at Beyoncé avslørte graviditeten onsdag, postet også moren hennes, Tina Knowles, tvillingnyheten på sin Instagram-profil.

- WOW nå trenger jeg ikke holde det hemmelig lenger. Jeg er sååå glad Gud velsignet dem med tvillinger, skrev hun under bildet av datteren som stolt viser frem babymagen.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke lyst til å bringe barn inn i denne verden

WOWI don't have to keep the secret anymore😀I am soooo happy ❤️❤️God is so good❤️ twin blessings

A photo posted by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer