- Vi venter oss roser hver fredag

«God morgen Norge»-gjengen avslører sine beste råd for at vikar Erik Thorstvedt skal komme raskt inn i varmen.

NY I GJENGEN: Denne høsten prøver Erik Thorstvedt seg som programleder i «God morgen Norge». Her er han avbildet sammen med sine nye kolleger (f.v) Peter Moi Bubresko, Wenche Andersen (bak), Vår Staude og Cathrine Fossum. Foto: Espen Solli/ TV 2
NY I GJENGEN: Denne høsten prøver Erik Thorstvedt seg som programleder i «God morgen Norge». Her er han avbildet sammen med sine nye kolleger (f.v) Peter Moi Bubresko, Wenche Andersen (bak), Vår Staude og Cathrine Fossum. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag 7. september gjorde Erik Thorstvedt (53) sin debut som programleder i «God morgen Norge».

I TV 2-programmet skal han lose TV-seerne gjennom morgentimene sammen med Vår Staude (50) og fjernsynskokk Wenche Andersen (62), mens Espen Fiveland (42) er i pappapermisjon.

Da Seoghør.no møtte den vante «God morgen Norge»-trioen på TV 2s høstlansering i Bergen nylig, fortalte trekløveret hva de synes om Thorstvedts inntog i studio.

- Jeg syns jo det er stas, understreker Vår Staude, før Espen Fiveland legger til:

- Jeg syns det er stas jeg òg! Jeg gleder meg til å være hjemme.

Saken fortsetter under bildet.

TV 2-profilen ble pappa for annen gang i november 2015, da samboer og NRK-journalist Vilde Kalsaas Worren fødte datteren Iben (10 mnd.).

- Det ble en fem timer lang fødsel, og det gikk veldig fort og ballet skikkelig på seg med rier når det først var i gang. Fantastisk innsats fra Vilde, jeg er stum av beundring, sa Fiveland til TV 2.no etter fødselen.

Må få nok søvn

Nå har han altså gått ut i pappaperm med yngstedatteren, og Erik Thorstvedt stepper inn for ham fremover. Det er imidlertid ingen tvil om at Fiveland skal tilbake til «God morgen Norge»:- Vi kommer til å savne Espen, men han kommer tilbake før vi aner det, sa kollega Vår Staude til Seoghør.no i slutten av august.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer