- Vi venter barn, for hun er gravid

Scott Wolf avslørte den glade nyheten med spøk på Twitter.

FÅR NYTT FAMILIEMEDLEM: Scott Wolf og hans kone Kelley kan glede seg over at de snart blir foreldre for andre gang. Her er de under sitt bryllup i 2004. Foto: Fame Flynet Norway
FÅR NYTT FAMILIEMEDLEM: Scott Wolf og hans kone Kelley kan glede seg over at de snart blir foreldre for andre gang. Her er de under sitt bryllup i 2004. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tre år etter at de fikk sønnen Jackson, forbereder TV-stjernen Scott Wolf (43) og hans kone Kelley (35) seg på å bli foreldre igjen.

Wolf - kjent fra blant annet TV-seriene «Party of Five» og «V» - avslørte selv nyheten om familieforøkelsen på Twitter, ifølge UsMagazine.com.

- Mellom de 10.149 av dere og meg, så venter kona mi og jeg vårt andre barn. Vi venter det, fordi hun er gravid, skrev han på sin side hos det sosiale nettstedet.

Scott og Kelly Wolf har vært gift siden 2004.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus med sin nyfødte baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer