STØTTER ANJA: - Jeg har støttet henne mye etter det som skjedde med Alexander Dale Oen. Men nå er det oss og vi er veldig lykkelige, sier Lavrans Solli til Se og Hør. Foto: NTB scanpix
STØTTER ANJA: - Jeg har støttet henne mye etter det som skjedde med Alexander Dale Oen. Men nå er det oss og vi er veldig lykkelige, sier Lavrans Solli til Se og Hør. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi var venner før vi ble kjærester

Alexander Dale Oens kjæreste har funnet lykken med ny toppsvømmer.

Publisert
SEOGHØR.NO:   Tidligere denne uken ble det kjent at Anja Johansen (25) , ekskjæreste til den avdøde toppsvømmeren Alexander Dale Oen, har funnet lykken med landslagssvømmeren Lavrans Solli (21).

- Ja, vi var venner før vi ble kjærester. Vi har kjent hverandre ganske lenge, forteller svømmeren som er i full gang med forberedeslene til VM i Barcelona i juli til Se og Hør.

Anja og Lavrans deler mange felles interesser. Det var noe av grunnen til at kjærligheten oppsto.

- Det jeg falt for var faktisk at hun liker å fiske. Vi er ganske like og ingen av oss liker å slenge på sofaen, sier Lavrans som nå bor i Bergen.

- Anja er den fineste personen jeg har møtt noen gang. Hun er så sterk og tøff. Alt hun har vært gjennom...

Det er nå 11 måneder siden Alexander Dale Oen døde på treningsleir i USA. Lavrens var på samme sted under den tragiske hendelsen.

I Dale Oens begravelse holdt Anja en sterk tale:

- Det gjorde ikke noe at du var på reise i 250 dager i året, så lenge du alltid kom hjem til meg. Men denne gangen kom du ikke hjem, sa Anja i kirken.

LES OGSÅ:   - Det er veldig emosjonelt 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer