Bruce Willis og Cybill Shepherd:

- Vi var veldig tiltrukket av hverandre

Det oppstod hete følelser mellom de to stjernene.

BØLLEN OG BLONDINEN: Bruce Willis og Cybill Shepherd ble regnet som noen av de største stjernene i Hollywood. Bildet er tatt i 1987. Foto: AP/BOB GALBRAITH/NTB

BØLLEN OG BLONDINEN: Bruce Willis og Cybill Shepherd ble regnet som noen av de største stjernene i Hollywood. Bildet er tatt i 1987. Foto: AP/BOB GALBRAITH/NTB

Vis mer
Publisert

Bruce Willis (67) regnes som en av Hollywoods største actionstjerner og er kjent fra storfilmer som «Die Hard», «Pulp Fiction» og «Armageddon» - for å nevne noen.

Han fikk gjennombruddet sitt i TV-serien «Bøllen og blondinen», som gikk fra 1985 til 1989, hvor han og Cybill Shepherd (72) hadde hovedrollene som privatetterforskerne David Addison og Maddie Hayes.

Shepherd var en stor stjerne på 70-tallet og med TV-serien fikk hun et comeback i bransjen etter å ha vært borte fra rampelyset i ti år.

Nå avslører skuespilleren, kjent fra blant annet komiserien «Cybill», at det oppstod hete følelser mellom henne og Willis i løpet av de fire årene de spilte mot hverandre på skjermen.

LIVET SMILER: Vi fikk se Iselin Nordøy finne kjærligheten på TV-skjermen da hun debuterte i realityserien «Love Island Norge». Nå kan hun avsløre at hun har funnet kjærligheten på nytt. Video: Celina Morken. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Temperaturen min gikk opp ti grader. Det betød to ting for meg: En, jeg var veldig tiltrukket av ham. To, jeg kom aldri til å gjøre noe med det for vi var begge veldig tiltrukket av hverandre, forteller hun til Extra.

- Jeg kommer alltid til å elske Bruce, legger hun varmt til, ifølge nettstedet.

POPULÆRE: «Bøllen og blondinen» med Cybill Shepherd og Bruce Willis gikk på NRK. Mens Shepherd vant to Golden Globes for sin rolle, vant Willis vant en Golden Globe og en Emmy. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/NTB
POPULÆRE: «Bøllen og blondinen» med Cybill Shepherd og Bruce Willis gikk på NRK. Mens Shepherd vant to Golden Globes for sin rolle, vant Willis vant en Golden Globe og en Emmy. Foto: Abc-Tv/Kobal/REX/NTB Vis mer

- En veldig utfordrende tid

Uttalelsene kommer to måneder etter at sjokknyheten om at Bruce Willis gir seg som skuespiller ble kjent.

Dette avslørte Willis' datter, Rumer Willis (33), på sosiale medier.

I et Instagram-innlegg avslørte hun at faren hadde fått diagnosen afasi. Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen, ifølge Afasiforbundet i Norge.

«Som et resultat av dette og etter nøye vurdering velger Bruce å kutte karrieren som har betydd så mye for ham. Dette er en veldig utfordrende tid for familien vår og vi er utrolig takknemlige for all deres kjærlighet, medfølelse og støtte. Vi går gjennom dette sammen som en sterk familieenhet, og ønsket å dele dette med fansen fordi vi vet hvor mye han betyr for dere og dere betyr for ham», skrev hun blant annet.

Fra 1987 til 2000 var Willis gift med filmstjernen Demi Moore (59). Sammen har de døtrene Rumer, Scout (30) og Tallulah (28) . Siden 2009 har han vært gift med Emma Heming (43), som han har døtrene Mabel (10) og Evelyn (8) med.

LES OGSÅ: Frank Løke: - Vi har kjempegod kjemi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer