- Vi var veldig ivrige etter å bli ferdig

Anders Baasmo Christiansen likte ikke så godt å sprade rundt i tangatruse med Atle Antonsen.

AVKLEDD HUMOR: Atle Antonsen og Anders Baasmo Christiansen har gjort stor suksess med TV-serien «Dag». Christiansen spiller sexavhengige Benedict, og innrømmer overfor Dagbladet Magasinet at noen scener er pinligere enn andre.  Foto: Stella Pictures
AVKLEDD HUMOR: Atle Antonsen og Anders Baasmo Christiansen har gjort stor suksess med TV-serien «Dag». Christiansen spiller sexavhengige Benedict, og innrømmer overfor Dagbladet Magasinet at noen scener er pinligere enn andre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Anders Baasmo Christiansen (37) er aktuell både med Tsjekhov-stykket «Onkel Vanja» og tredje sesong av TV-serien «Dag». Og begge produksjonene har krevd sitt av den allsidige skuespilleren.

Der rollefiguren Onkel Vanja er deprimert og bitter, er rollefiguren Benedict i «Dag» komisk og nymfoman. Og sistnevnte rolle han medført noen pikante utfordirnger for 37-åringen.

I den ferske sesongen av TV 2-serien dukker det opp en trekant-sexscene med Christiansen, hovedrolleinnehaver Atle Antonsen (43) og en dame. Til Dagbladet Magasinet forteller 37-åringen om hvordan han opplevde innspillingen.

- La meg bare si det sånn: Vi var begge veldig ivrige etter å bli fort ferdig med scenen. Men det er ikke sånn at jeg løper rundt med tissen ute hele tiden. Vi har på tangatruser, og det er jo bare humor, alt sammen, sier han.
 
«Kon-Tiki»-stjernen understreker at sexscenene aldri er spesielt sexy, heller tekniske. Men innimellom kan det hele føles litt merkelig, innrømmer han.

- En dag vi skulle lage en sånn kjapp montasje, var det fem forskjellige damer innom. Vi rakk så vidt å hilse på hverandre, før det var av med klærne og å sette i gang. Jo da, det er en merkelig dag på jobben. Men - det er likevel dét det er: En dag på jobben, påpeker Baasmo Christiansen i intervjuet.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er forlovet!


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer