SATSER HARDT: Anniken Kolstad (16), Marius Benterud Presthaug (17) og Alexander Nygaard (16) håper at Sommerstjerner skal være deres billett til suksess.
SATSER HARDT: Anniken Kolstad (16), Marius Benterud Presthaug (17) og Alexander Nygaard (16) håper at Sommerstjerner skal være deres billett til suksess. Vis mer

- Vi var uvenner

Hip-hop gruppen Karma har ikke alltid være like gode venner.

Publisert
SEHER.NO: Se og Hørs Sommerstjerner er en konkurranse med stor variasjon. Sangfugler fra 12 år og helt opp til 33 år er med. Det er også mange ulike musikalske sjangre som er representert i år.

Karma er årets første hip-hop'ere, og består av Marius «Emotion» Benterud Presthaug (17), Alexander «Lefty-Zide» Nygaard (16) og Anniken Kolstad (16). Låten deres heter «Lykkelig».

- Vi synes det er veldig gøy å være med på Se og Hørs Sommerturné, og håper selvsagt å komme så langt som mulig. En platekontrakt hadde vært helt topp, sier Anniken Kolstad, den eneste jenta i gruppen.

Mens de to guttene ved hennes side rapper intenst og inderlig om oppvekst og ungdomsstid, dukker Anniken opp i refrenget med en følsom og vakker vokal som har truffet mange publikummere rett i hjerterota.

- Vi møttes på gjenom Ungdommens kulturmønstring. Jeg kjente Marius fra før, som introduserte meg for Anniken, forteller Alexander Nygaard.

De tre er tydelig gode venner, men det har visst ikke alltid vært slik.

- Jeg og Alex hadde en beef for en stund tilbake, forteller Marius Benterud Presthaug.

- Vi hadde en felles kompis som prøvde seg på ei dame jeg var interessert i. Han var også rapper, og det ble etter hvert litt «disse-rapping» fra oss alle egentlig.

Det ble det rabalder ut av. Marius og denne felles kompisen ble uvenner, og til å begynne med tok Alexander parti med den andre parten.

- Det syntes jeg selvfølgelig ikke noe om, så vi ble vel uvenner. Heldigvis fikk vi etter hvert skværet opp. Nå har vi et godt samarbeid gjennom musikken og er også gode kompiser privat, sier Marius.

Alle tre ungdommene har kjærester i dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.[obj:media:9829]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer