<strong>IKKE LIKE:</strong> Stian Barnes-Simonsen forteller at han og Lene Marlin hadde motsatt innstilling til det å være kjent. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
IKKE LIKE: Stian Barnes-Simonsen forteller at han og Lene Marlin hadde motsatt innstilling til det å være kjent. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer

- Vi var utrolig naive

Stian Barsnes-Simonsen snakker ut om det hemmelighetsfulle forholdet til Lene Marlin.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stian Barsnes-Simonsen (33) er i dag aktuell med den nye TV 2-satsingen Ettermiddagen, sammen med Sarah Natasha Melbye (36) og Silje Stang (41).

Han er gift med dansegründer Janicke Barsnes-Simonsen som han nå venter sitt andre barn med, etter at sønnen Teodor kom for fire år siden.

Dette forholdet har aldri vært særlig hemmelig, men da det rundt årtusenskiftet ble kjent at han hadde et forhold til popartisten Lene Marlin (31), var det ikke noe paret ønsket skulle være offentlig.

- Det var helt texas, som å leve i fire årstider hver eneste dag. Vi hadde jo paparazzier som nærmest bodde utenfor leiligheten. Men vi var supernaive som ville holde alt så innmari hemmelig. Hadde pressen bare fått det bildet de ville ha av oss sammen, hadde vi spart oss for masse tullebukker, sier Stian Barsens-Simonsen til Dagbladet Søndag.

Stian innrømmer at de to var ganske forskjellige.

- Ja, vi var nok det. Jeg har ikke bare vært et naturlig midtpunkt, jeg har også krevd å være det. Det var stikk motsatt av Lene. Mens jeg har jobbet bevisst for min plass i rampelyset, datt hun inn i stjernestatusen med ræva først. Det var aldri hennes intensjon å bli stjerne, sier Barsnes-Simonsen i intervjuet med Dagbladet Søndag.

I dag har de to ikke kontakt, men møtes av og til gjennom felles venner. Lene Marlin er sammen med skuspilleren Kåre Conradi (40).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kelly Clarkson avslører hemmelig kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer