- Vi var to små usikre kids

Odd-Magnus Williamson er overveldet over «Tina og Bettina»-suksessen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
HAUGESUND (SEOGHØR.NO): Komikerduoen Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen har gjort stor sukess sammen, både i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen» og senere i «Tina og Bettina».

Se gjestene ankomme Amanda her! 

Filmen om de to tenåringsjentene på Oslos beste vestkant ble en stor suksess og var nominert til folkets Amanda under filmfestivalen i Haugesund. Prisen gikk til «Kon Tiki», der Williamson også har en rolle, og «Odda» er overveldet.

- Det siste vi hørte var at det sto mellom «Kon Tiki» og «Tina og Bettina» og det at «Tina og Bettina» får en slags andreplass i folkets Amanda er helt koko! 


Williamson hadde aldri sett for seg den suksessen han og kameraten Thodesen har i dag. 

- Da Henrik og jeg kids, så var vi to små usikre kids på skolen som begynte å lage sketsjer, så ble det en film som var en stor seier og så ble den nominert, og så holdt den på å nå opp og det er også en stor seier, sier han begeistret til Seoghør.no. 

Tidligere i år lovet skuespilleren en oppfølgerfilm om Tina og Bettina dersom filmen vant folkets pris. Han utelukker ikke et comeback for de to jentene, men er svært hemmelighetsfull om fremtidige filmplaner. 

- Hvis folket vil ha det så lager vi det, folket vil ikke ha det, men hvem vet... 

LES OGSÅ: Aksel avslørte vinnerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer