Freddie Prinze Jr.:

- Vi var som natt og dag

Paret har vært sammen i over 20 år.

HYLLER KJÆRESTEN: Freddie Prinze Jr. er like forelsket i Sarah Michelle Gellar som før. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
HYLLER KJÆRESTEN: Freddie Prinze Jr. er like forelsket i Sarah Michelle Gellar som før. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det er over 20 år siden Freddie Prinze Jr. (46) møtte kona si Sarah Michelle Gellar (45) for første gang. Både Prinze Jr. og Gellar er skuespillere og møttes da de spilte mot hverandre i filmen «I Know What You Did Last Summer» - «Fryktens sommer», på norsk.

Det var først tre år etter innspillingen at kjærligheten begynte å blomstre mellom de to, og overfor Entertainment Online har Prinze Jr. nå fortalt om den første tiden sammen med kjæresten.

Prinze Jr. forteller at han i begynnelsen av forholdet følte at Gellar ikke spiste nok, så han sørget for å lage mat til henne. Han vartet ikke bare opp med måltider, han stilte også opp som privatsjåfør.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- En dag sa det «klikk»

Prinze Jr. sier at Gellar ikke hadde førerkort da de først møttes og at han kjørte henne til og fra filmsettet hver dag de hadde fri. Det skal ha tatt 55 minutter å kjøre en vei, og det var på disse turene de ble kjent med hverandre.

Det tok imidlertid litt tid før de fant tonen - men plutselig en dag klaffet det.

- Hun var fra New York og jeg fra California, så vi var som natt og dag, og filosofiene våre om livet passet ikke sammen. En dag sa det «klikk», og det var omtrent tre år senere. Vi startet å date og hun har vært kjæresten min siden.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøkte å ringe dem. Vis mer

Lykkelige sammen

Paret har som nevnt vært sammen i over 20 år og er tilsynelatende like lykkelige sammen nå som da de fant hverandre.

I løpet av årene har de fått to barn sammen, Charlotte Grace Prinze (12) og Rocky James Prinze (10).

Gellar var imidlertid åpen om at hun sleit med fødselsdepresjon etter hun fikk sitt første barn.

«Å få barn er fantastisk, det forandrer livet, og man er sjelden forberedt på det. Jeg elsker barna mine over alt på denne jord. Men som mange andre kvinner, ble jeg rammet av fødselsdepresjon etter at mitt første barn ble født», uttalte hun den gang.

LES OGSÅ: Trump-kjæreste vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer