- Vi var sjanseløse alle sammen

Mediene bestemte MGP-artistenes sjanse, mener Hanne Sørvaag.

VISSTE UTFALLET: - For meg er dette litt sånn som at folk i fjor sa til meg at Didrik kom til å vinne. Det gjorde han også. I år var det Stella, og da tenkte jeg det samme, sier Hanne Sørvaag til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
VISSTE UTFALLET: - For meg er dette litt sånn som at folk i fjor sa til meg at Didrik kom til å vinne. Det gjorde han også. I år var det Stella, og da tenkte jeg det samme, sier Hanne Sørvaag til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
Se video med Hanne Sørvaag nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag ble det klart at Stella Mwangi skal representere Norge under Eurovison i tyske Düsseldorf 14. mai, etter at hun på imponerende vis knuste sine konkurrenter under MGP-finalen i Oslo Spektrum.

Men det skjedde med Alexander Rybak for to år siden, og det skjedde med Didrik Solli-Tangen i fjor: Begge ble de hauset opp i mediene og erklært som vinnere  forkant av selve finaleshowet. Det samme skjedde med årets vinner.

En av de andre artistene, Hanne Sørvaag (31), er likevel ikke overrasket over akkurat det.
 
- Det er litt uungåelig, fordi folk begynner å gjøre seg opp meninger. Det er det som er Melodi Grand Prix. Av og til skiller folk seg ut, og blir den favoritten, sier hun til Seher.no.

Stavanger-jenta, som sammen med Fredrik Kempe, skrev fjorårets vinnerlåt fremført av Didrik Solli-Tangen, hadde egentlig aldri håp om å vinne årets finale.

- For meg er dette litt sånn som at folk i fjor sa til meg at Didrik kom til å vinne. Det gjorde han også. I år var det Stella, og da tenkte jeg det samme. Jeg var litt ydmyk og avslappet i forhold til en mulig seier på grunn av det. I tillegg til at Stellas nummer var herlig da, forteller hun.

- Når en artist blir så til de grader forhåndsfavoritt i mediene, er det da sånn at de andre artistene er sjanseløse?
 
- Alle er sjanseløse mot den som går av med seieren, det er jo den som får flest stemmer. Og at folk spekulerer på forhånd, det er jo ikke noe i veien med det, smiler Hanne Sørvaag, som ikke legger skjul på at hun visste hvem som kom til å vinne lørdagens show.

- Da jeg gikk av scenen og gikk ut tenkte jeg at nå er det bare det samme for meg. Da hadde jeg levert mitt beste, og hvem vet hva man gjør i neste runde når man gjør låta en gang til? Jeg følte likevel at det var ganske åpenbart at Stella skullen ta seieren, så det var ikke så nøye om jeg ikke gikk til denne superfinalen, innrømmer hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bryter hun sammen i tårer foran pressen

Se video med Hanne Sørvaag her:[obj:media:9377]