MISTET ALT: Jim Carreys familie mistet hjemmet sitt da faren Percy (bildet) mistet jobben, mens Carrey var liten. En stund måtte familien bo i en van for å ha tak over hodet. Her de to sammen med Carreys mor Kathleen. Foto: All Over Press
MISTET ALT: Jim Carreys familie mistet hjemmet sitt da faren Percy (bildet) mistet jobben, mens Carrey var liten. En stund måtte familien bo i en van for å ha tak over hodet. Her de to sammen med Carreys mor Kathleen. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi var så fattige at vi måtte bo i bilen

Filmstjernen avslørte sin ukjente fortid...

Publisert
SEHER.NO:  Skuespilleren Jim Carrey (49) har gjennom suksessroller i filmer som «Dum og dummere», «The Truman Show» og «Ace Ventura» blitt en av USAs best betalte komikere.

Men Hollywood-livsstilen er et stort sprang fra Carreys oppvekst, ifølge filmstjernen selv.

I et intervju med TV-programmet «Inside the Actor's Studio» avslørte Carrey at hans trygge tilværelse som liten ble snudd på hodet da faren Percy mistet jobben.

- Vi var så fattige at vi måtte bo i bilen en stund, en van. Alle sammen måtte ta seg jobb som sikkerhetsvakter og vaktmestere, sa Carrey, som var 12 år da familien flyttet ifølge nettsiden Femalefirst (ekstern lenke).

Carrey - som i 2010 ble bestefar - kan trøste seg med at hverken han eller arvingene hans står i fare med å måtte flytte ut i bilen med det første.

For sin rolle i 2003-filmen «Bruce Almighty» alene, skal han fått en lønn på over 110 millioner kroner...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er dette Jim Carreys nye kjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer