JOGGET: Andrine Flemmen og Trine Hattestad, her på premierefesten fredag, innrømmet at de begge trente aktivt under innspillingen av «Mesternes Mester».  Foto: Adéle C. Blystad
JOGGET: Andrine Flemmen og Trine Hattestad, her på premierefesten fredag, innrømmet at de begge trente aktivt under innspillingen av «Mesternes Mester». Foto: Adéle C. Blystad Vis mer

- Vi var redde for å trene for mye

Men «Mesternes Mester»-jentene sluttet ikke å trene under den knalltøffe innspilling.

SEHER.NO: Se flere bilder fra premierefesten nederst i saken!

Førstkommende lørdag er det duket for premiere på den andre sesongen av «Mesternes Mester» på NRK. Og fredag holdt rikskanalen premierefest på nyåpnede Icebar i Oslo.

Blant de 11 idrettsutøverne som er med i årets runde av programmet er tidligere alpinist Andrine Flemmen (35) og OL-vinner i spydkast Trine Hattestad (43).

Ifølge jentene var det en helt fantastisk opplevelse å få være med på programmet, som ble spilt inn på Malta.
 
- Jeg fulgte jo med på forrige sesong og synes det så veldig morsomt ut, derfor hadde jeg veldig lyst til å være med, sier Hattestad til Seher.no fredag kveld. 


Og selv om det nå begynner å bli en stund siden de to var aktive idrettsutøvere, har ikke konkurranseinstinktet minsket med årene.

- Det har vært kjempemorsomt. Man følte nesten av man var tilbake til gamle tider, på samling, med konkurranser og alt. Og konkurranseinstinktet har absolutt ikke blitt borte, humrer Flemmen

Selv om «Mesternes Mester» involverer mange tøffe øvelser, både fysisk og psykisk, syntes ikke jentene det var noen vits i å «late seg» på fritiden av den grunn.

Og sammen med flere av de andre kvinnelige deltagerne tok de seg derfor daglige joggeturer, tross temperaturene på over 34 varmegrader.

- Jeg og Trine liker godt å trene. Det blir jo en livsstil etterhvert. Så vi var mye ute og jogget mellom øvelsene, og det var egentlig kjempehyggelig. Vi hadde mange hyggelige samtaler under de turene, forteller Flemmen.

- Og så var det så mye dødtid mellom konkurransene, og da var det godt å bevege seg og gjøre noe. Det var mye venting innimellom, og da var det greit å være litt aktiv, sier Hattestad.

Likevel hendte det at de ble bekymret for at de kanskje trente litt for mye mellom slagene.

- Ja, vi var jo litt redde for å trene for mye og da, for vi visste jo aldri hva som kom og måtte passe på å ha nok energi til de neste konkurransene, sier Flemmen.

Ifølge jentene følte de begge at de var i ganske god form før innspillingen startet. Likevel var de veldig spent på hvordan de ville klare seg i programmet. 

- Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til må jeg innrømme, og jeg var veldig nysgjerrig på hvordan formen min kom til å være sammenlignet med de andre. Men man fant for ut siden svakheter, humrer Flemmen.


Både Flemmen og Hattestad forteller at «Mesternes Mester» har vært en super opplevelse, og at de 11 idrettsutøverne knyttet veldig sterke bånd i løpet av innspillingen.

- Vi bodde jo veldig tett, så vi ble fort godt kjent. Og særlig jentene kom da i god kontakt gjennom denne joggingen. Men det var faktisk ingen krangling i det hele tatt og veldig god stemning hele tiden. Alle ga av seg selv, så det ble et veldig kjekt og hyggelig opphold, sier de.

Tidligere fotballstjerne Per Egil Ahlsen og OL-vinner i hopp, Espen Bredesen , som også er blant årets deltagere, er enig i at innspillingen var en flott opplevelse.

- Det har vært kjempeflott. Vi ble en skikkelig sammensveisa gjeng, og jeg har god kontakt med mange av de andre fortsatt, forteller Ahlsen til Seher.no.

Bredesen synes til og med det var så gøy at han gjerne skulle gjort det én gang til. 

- Ja, jeg skulle gjerne gjort det én gang til jeg, men det blir vel ikke aktuelt, humrer han.

«Mesternes Mester» har premiere på NRK1 lørdag kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det er en skandale

Se flere bilder fra premierefesten nedenfor:SKULLE GJERNE GJORT DET IGJEN: Espen Bredesen synes det var så morsomt å være med på programmet at han gjerne skulle gjort det igjen. Foto: Adéle C. Blystad
BLANT DELTAGERNE: Tidligere landslagskeeper i ishockey, Jim Martinsen, som er blant deltagerne, kom på festen med kona Isabelle Martinsen. Foto: Stella Pictures
PROGRAMLEDER: Dag Erik Pedersen er programleder for «Mesternes Mester». Her er han med kona Aina. Foto: Stella Pictures
DELTAGER: Tidligere volleyball-stjerne Jan Kvalheim er en av dem som kjemper om seieren i NRKs realityprogram. Her fra premierefesten på Icebar fredag. Foto: Stella Pictures
PÅ PREMIEREFEST: Filmregissør Nils Gaup og kjæresten Sissel var tilstede under festen. Foto: Stella Pictures
HARDT: Ifølge tidligere snowboard-proff Daniel Franck var programinnspillingen overraskende hard. Her med programleder Dag Erik Pedersen. Foto: Stella Pictures
STRÅLENDE BLIDE: Espen Bredesen, Andrine Flemmen og Bjarte Engen Vik gledet seg veldig til å se første episode av programmet fredag. Foto: Stella Pictures
FANTASTISK: Både tidligere langrennsstjerne Brit Pettersen Tofte og tidligere fotballhelt Per Egil Ahlsen synes det har vært kjempegøy å være med på programmet. Foto: Stella Pictures