- Vi var redde for å sovne

Robinson-deltagerne fryktet det verste før de fikk beskjed om å evakuere leiren. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Innspillingen av tidenes første vinterutgave av «Robinsonekspedisjonen» ble dramatisk da deltagerne måtte evakueres måtte evakueres under innspillingen.

I eksklusive klipp som ikke blir vist på TV, kan du på Seoghør.no se dramatikken da programleder Christer Falck midt på natten måtte be dem pakke sakene sine så fort som mulig, fordi temperaturen kom til å falle under 40 kuldegrader.

Redde for å sovne
Flere av deltagerene la ikke skjul på at de var svært engstelige for hva som ville skje den akutelle natten, før de fikk vite om evakueringen.

- Det var fryktelig kaldt og vi var faktisk redde for å sovne, fordi det var så kaldt, sier deltageren Renate Strøm (21) til kameraene.

Hun får støtte av sin realitykollege Erik Werner Nilsen (51).

- Vi la oss da det var - 28, og det er jævlig kaldt. Jeg var litt redd for å sovne, fordi jeg tenkte at «Når du sovner nå, Erik, så er det ikke sikkert kroppen din klarer dette her».

Overnattet i oppvarmet lavo
Deltagerne ble fraktet til en oppvarmet lavo, hvor de ventet på at været skulle bli mildere.

Etter et døgn i varme og sikkerhet, steg temperaturen såpass at ekspedisjonen kunne fortsette.

- Vi valgte å evakuere fordi vi hadde presset grensene til det ytterste, men vi setter helsen og sikkerheten til deltakere og kamerateam i høysetet.

- Da vi fraktet dem ut igjen, var det fortsatt rundt - 20 grader, men vi mente at det ikke var noe problem å fortsette innspillingen under de forholdene, sier Line Vee Hanum i TV3 til Seoghør.no

«Robinsonekspedisjonen» ser du søndager kl 20 på TV3. Finn ditt favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det var bare kaos rundt meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer