- Vi var nær ved å skilles

Lene Nystrøms ektemann avslører det meste.

FORNØYD: - Lene synes Søren har gitt et flott og personlig intervju til magasinet Alt For Damene, sier Lene Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbraaten, til Seher.no. Foto: SCANPIX
FORNØYD: - Lene synes Søren har gitt et flott og personlig intervju til magasinet Alt For Damene, sier Lene Nystrøms manager, Ole Fredrik Jonsbraaten, til Seher.no. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Kanskje ligner Aqua-parets liv på noe som er nærmest perfekt. Men tross to barn, økonomisk sikkerhet og et fantastisk hus, var Lene Nystrøm (36) og ektemannen Søren Rasted svært nær en skilsmisse i fjor. Det forteller Rasted i et intervju med Alt for Damerne.
 
- Jeg vil ikke si at jeg fikk satt stolen foran døra, men jeg tror at hvis jeg ikke hadde tatt meg alvorlig sammen ville forholdet vårt ha endt, sier Aqua-stjernen i intervjuet.

Paret fant hverandre under de glade Aqua-dager, men holdt forholdet hemmelig en liten stund - for så å kaste seg ut i et Las Vegas-bryllup i 2001.

- Lene var den jenta jeg kjente aller best i hele verden, og det er nok godt at man kjenner hverandres dårlige sider før man gifter seg, forteller Søren, som slet mer med å kjenne seg selv.

- For om lag ett år siden følte jeg at jeg var nær ved å miste alt. Min kone, mitt ekteskap, min familie og meg selv. Jeg ble klar over at jeg er nødt til å forbedre meg på mange områder, erkjenner han.

Det har ikke lyktes Seher.no Seher.no å komme i kontakt med Lene Nystrøm. Men hennes manager Ole Fredrik Jonsbråten sier at hun ikke hadde noe imot det som kom på trykk i kvinnebladet.

- Lene synes Søren har gitt et flott og personlig intervju til magasinet Alt For Damene, er alt han vil si til Seher.no.
 
I intervjuet benytter den norske sangerens mann sjansen til å takke sin kone.

- Jeg var ikke der for min kone og mine barn, hverken mentalt eller psykisk. Men da jeg merket at jeg nådde et nullpunkt fikk jeg tatt meg sammen, forteller Søren Rasted, som understreker at det var Lene som fikk "hevet" dem sammen igjen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Aqua sensurerte seg selv