Lindsay Lohan:

- Vi var mer venner enn noe annet

Skandalestjernen åpner opp om forholdet til ekskjæresten.

ÅPNER OPP: Lindsay Lohan snakker ut om sin tidligere DJ-kjæreste Samantha Ronson. De avsluttet forholdet i 2009. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Lindsay Lohan snakker ut om sin tidligere DJ-kjæreste Samantha Ronson. De avsluttet forholdet i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den tidligere skuespillerstjernen Linday Lohan (32), best kjent fra store filmer som «Foreldrefellen», «Mean Girls» og «Freaky Friday», har de siste årene gjort helt andre ting enn skuespill.

I 2015 forlot hun skandalelivet i USA, der hun blant annet ble dømt til 90 dagers fengsel, til fordel for strandliv på Mykonos i Hellas - der hun har åpnet en strandbar.

Nå åpner hun opp om sitt tidligere forhold med den engelske DJen Samantha Ronson (41), et forhold som mildt sagt skapte store overskrifter. Paret var av og på over lengre tid, men avsluttet forholdet for godt i 2009.

SOL OG VARME: Lohan forlot livet i USA som var fylt med skandaler, og byttet det ut med strandliv på Mykonos i Hellas, der hun har åpnet en bar. Foto: NTB Scanpix
SOL OG VARME: Lohan forlot livet i USA som var fylt med skandaler, og byttet det ut med strandliv på Mykonos i Hellas, der hun har åpnet en bar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

God tone

Da hun nylig gjestet Howard Stern (64) sitt radioprogram, forteller Lohan åpenhjertig om det skandaleomsuste forholdet, ifølge People.

- Jeg forteller om det i serien. Vi er venner, sier Lohan, og refererer til den nye MTV-serien «Lindsay Lohan's Beach Club».

Barnestjernen sier videre at paret var mer venner enn noe annet, og at selv om de en periode mistet vennskapet, så har de i dag en god tone.

- Vi var alltid mer venner enn noe annet. Vi var alltid bestevenner, sier hun.

Ville ikke settes i bås

Lohan snakker også ut om det å stå frem som biseksuell, og på spørsmål fra Stern om hvordan hun opplevde det å date en jente, svarer hun:

- Herregud, jeg var en av de første på min alder som kom ut av skapet. Hvorfor var folk så innmari sinte for det?

Det var i 2008 at Lohan bekreftet at hun var i et forhold med Ronson. Den britiske DJen er den første jenta Lindsay offentlig innrømmet å ha vært sammen med, men hun ville allikevel ikke se på seg selv som lesbisk.

TURBULENT: Ronson og Lohan var av og på gjennom hele forholdet. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Ronson og Lohan var av og på gjennom hele forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Nei», svarte hun på et direkte spørsmål om nettopp det, og svarte «kanskje» på om hun var bifil.

- Jeg vil ikke sette meg selv i bås. Man vet aldri hva som skjer i morgen, om en måned eller om ett år eller fem år fra nå. Jeg setter pris på mennesker, og for meg betyr det ikke noe hvem de er. Jeg føler meg heldig som er komfortabel nok med meg selv slik at jeg kan si dette, sa hun til Harper's Bazaar den gang.

- Vil date en businessmann

Tidligere har Lohan datet mange kjente menn, deriblant rapperen 50 Cent (43), artisten Robbie Williams (44) og skuespilleren Wilmer Valderrama (38), kanskje bedre kjent som Demi Lovatos (26) ekskjæreste.

I intervjuet blir Lohan også spurt om fremtidsplaner og bryllup, noe hun selv forteller at hun tror kommer til å skje når tiden er inne for det.

- Jeg tror det kommer til å skje når det er ment å skje, sier hun.

- Jeg vil date en businessmann - en som ikke har Instagram eller er på andre sosiale medier, og som er helt avskjermet når det gjelder sånne ting.

Sterke beskyldninger

Forholdet mellom Linday og Samantha var preget av mange skandaler og mye drama, og det hele toppet seg da Lohan offentlig beskyldte den tidligere flammen for både dopmisbruk og utroskap.

Det var i 2009 at paret gjorde det slutt for godt, noe Lohan bekreftet gjennom sin egen Twitter-profil.

«Jeg gjør dette offentlig fordi du og vennene dine ringer blader ... Så du knuste hjertet mitt, nå forsvinn ... Jeg elsket deg», var blant det skuespilleren skrev den gang.

Hun fortsatte deretter med beskyldninger om utroskap og dopmisbruk.

«Slutt å ta dop og fortell Charlotte (Samanthas søster, journ.anm.) at hun godt kunne gått ned i vekt».

«Vær så snill, la meg være i fred. Du har vekket meg og moren min, gå og legg deg. Fortsett å være utro, du vinner. Det å bli bedratt gjør undre med en», avsluttet hun.

LES OGSÅ: - Ble slått ned på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer