- Vi var ikke helt edru

Charter-venninnene brøt seg inn på sitt eget hotell. Se video!

CHARTER-TRØBBEL: Nansy Rostad og Lisbeth Meisler tok saken i egne hender etter å ha blitt låst ute under årets «Charterfeber».  Foto: TV3
CHARTER-TRØBBEL: Nansy Rostad og Lisbeth Meisler tok saken i egne hender etter å ha blitt låst ute under årets «Charterfeber». Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Charterfeber-venninnene Nansy Rostad og Lisbeth Meisler har siden 2008 vært et fast innslag i TV3s dokusåpe, men har aldri vært tvunget til å bryte seg inn på et hotell - før nå.

Under innspillingen av årets Charter-sesong på den greske øya Kos, måtte nemlig Sarpsborg-damene ta kreativiteten i bruk, da de ble låst ute fra sitt hotell.

- Vi hadde bare med oss nøkkelen til rommet, fordi vi regnet med at hun dama som jobbet i resepsjonen ville være der når vi kom hjem. Men da vi kom tilbake i 02.30-tiden hadde både hun og sønnen hennes gått hjem. Vi fryktet at vi måtte stå utenfor til noen andre gjester kom, sier hun til Seher.no.

Etter en rask rekognoseringsrunde bestemte imidlertid duoen seg for å prøve å klatre opp til balkongen i første etasje, for å se om døren til den var åpen.

- Vi var ikke helt edru. Det hadde blitt noen øl, kaffe og Baileys og kanskje et par shots. Det var ingen lett oppgave, sier hun og humrer.

Hun tror imidlertid det ikke blir flaut å se «innbruddsforsøket» igjen på TV.

- Jeg føler ikke at jeg har gjort så mye flaut i årene jeg har vært med, egentlig. De eneste gangene det er litt pinlig, er når de gjør et nummer av at jeg tisser i sjøen, og legger på farge og sånn. Det er vel noe alle har gjort.

De gode venninnene har tidligere avslørt at årets «Charterfeber» er deres siste. Nansy synes imidlertid ikke det er vemodig å tenke på.

- Dette er noe jeg har bestemt meg for selv, så det er egentlig greit å tenke på at det er slutt, sier hun til Seher.no.

«Charterfeber» ser du på TV3 tirsdager kl 20.30.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Charter-Hilde løy om graviditet til moren


[obj:media:9135]