Jessica Biel og Justin Timberlake:

- Vi var i totalt sjokk etter fødselen

Stjerneparet forteller om fødselen som ikke gikk helt som planlagt.

DRAMATISK FØDSEL: Da Jessica Biel og Justin Timberlake ble foreldre for første gang for tre år siden, gikk ikke ting som planlagt. Det avslører paret i en ny bok. Foto: NTB scanpix
DRAMATISK FØDSEL: Da Jessica Biel og Justin Timberlake ble foreldre for første gang for tre år siden, gikk ikke ting som planlagt. Det avslører paret i en ny bok. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Søndag 8. april er det tre år siden stjerneparet Jessica Biel (36) og Justin Timberlake (37) ble foreldre til sønnen Silas Randall.

I en ny bok skrevet av familiens barnepike, Connie Simpson, forteller Biel og Timberlake om fødselen - som langt ifra ble slik de hadde forventet.

I boken «The Nanny Connie Way: Secrets to Mastering the First Four Months of Parenthood» røper paret at de hadde planlagt ankomsten av sønnen til punkt og prikke, med to jordmødre, en fødselspartner, fødselsforberedende kurs med meditering, og innkjøp av flere babybøker.

«... Og et nydelig hjem i Hollywood Hills som vi hadde omgjort til et fødselsforberedende område vi kalte The Octagon. Så, ikke akkurat normalt», sier paret i boken, ifølge Entertainment Tonight.

Hastet til sykehus

Planene deres om en naturlig hjemmefødsel i private og kjente omgivelser falt imidlertid fullstendig i grus.

«Den syvende himmel»-stjernen måtte nemlig bli hastet til sykehus for å ta keisersnitt, i stedet for å føde hjemme:

«Den rolige, naturlige fødselen vi hadde sett for oss, endte med overføring til sykehuset og hastekeisersnitt. Vi kom hjem og var utmattet, desillusjonert og i totalt sjokk. Jeg var besatt av alt som var økologisk, miljøvennlig og naturlig til barnet vårt, som kom inn i denne verden i et operasjonsrom gjennom et snitt. Jeg var en diktator som gjorde både meg selv og ektemannen min gale», sier Jessica Biel og Justin Timberlake i boken.

Saken fortsetter nedenfor.

Drømmer om flere barn

Til tross for den noe dramatiske fødselen, uttalte Justin Timberlake nylig at han drømmer om at sønnen Silas skal få en bror eller søster i fremtiden.

- Jeg vil at vi skal få så mange barn som bare mulig, om jeg skal være helt ærlig, sa han til Zane Lowe i radiokanalen Beats 1, ifølge People.

Han fortalte også om utfordringen med å være forelder.

- Jeg føler at man har suksess som forelder om man føler at man feiler hver eneste dag, men fremdeles står opp dagen etter og gjør det igjen... Og forhåpentligvis ender barnet opp med å bli et godt menneske, sa han.

- Barn krever mye

Biel og Timberlake ble kjærester i 2007, etter at de i flere år hadde vært gode venner. Det var under et Oslo-besøk den samme sommeren at paret viste seg offentlig sammen for første gang.

Selv om de brøt i 2010, fant de tilbake til hverandre året etter og i 2012 sto drømmebryllupet på det eksklusive resortet Borgo Egnazia i Sør-Italia.​

Det var på Justins 34-årsdag at han selv avslørte via sin Instagram-konto at han og kona ventet sitt første barn sammen. Det avslørte han ved å dele et bilde der han kysset Biels voksende babymage.

Saken fortsetter nedenfor.

«Takk, alle sammen, for bursdagsgratulasjonene! I år får jeg den BESTE GAVEN NOENSINNE. KAN IKKE VENTE», skrev Timberlake til bildet.

I fjor åpnet Jessica Biel seg opp om morsrollen i et intervju med Marie Claire.

- Du tror ikke du er selvopptatt før du får barn, men så oppdager du at det er du. Disse små menneskene dukker plutselig opp og de krever så mye. Du får ikke lenger tid til alt som står på timeplanen din, og det er heller ikke så viktig lenger, for det blir veldig klart at livet ditt nå dreier seg om denne lille personen.

- Jeg er ikke typen som føler at «hele livet mitt har forandret seg etter at jeg fikk barn», men det gjør det, sa hun, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Sjokkbrudd for stjerneparet etter ni år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer