- Vi var for tilgjengelige

Ben Affleck mener det var en tabbe at han og J-Lo forelsket seg.

EN TABBE?: Ben Affleck mener at det var en tabbe at han og Jennifer Lopez forelsket seg.  Foto: All Over Press
EN TABBE?: Ben Affleck mener at det var en tabbe at han og Jennifer Lopez forelsket seg. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Det er fire år siden det mye omtalte bruddet mellom superstjernene Ben Affleck (36) og Jennifer Lopez (39), eller "Bennifer" som de også ble kalt.

Paret, som forelsket seg under innspillingen av deres felles film "Gigli" i 2002, ble raskt et av Hollywoods aller heteste par, og ble forfulgt av paparazzifotografer og fans hvor enn de gikk.
Men tross ufordringene forlovet paret seg, og planla et storslagent bryllup høsten 2004. Kort tid før bryllupet offentliggjorde de to, til alles store overraskelse, at forholdet var over, og at de nå gikk hver til sitt.

Siden den gang har hverken Ben og J-Lo kommet med noen konkrete kommentarer til hvorfor forholdet endte. Og nå er de to gift og har barn på hver sin kant.

Men nå tar Ben bladet fra munnen og peker på flere årsaker til at romansen tok slutt, skriver Starpulse.com.

Han mener blant annet at de var for tilgjengelige for pressen, og at det derfor var en stor tabbe at de forelsket seg i det hele tatt.

- Jeg tror Jen og jeg gjorde en tabbe da vi forelsket oss. Vi var for spente og entusiastiske og kanskje for tilgjengelige. Jeg tror ikke noen av oss hadde ventet den enorme oppmerksomheten det fikk, og hvordan det levde sitt helt eget liv, uttalte skuespilleren nylig.

Ben giftet seg med "Daredevil"-motspiller Jennifer Garner (36) i 2005, og paret venter nå sitt andre barn sammen.

Jennifer Lopez på sin side giftet seg med sanger Marc Anthony (40) i 2004, og paret fikk tvillingene Max og Emme i februar i år.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - J-Lo skadet karrieren min!