KVINNEBEDÅRER: Michael Hutchence sammen med kjæresten Paula Yates. Nå avsløres det at han hadde forhold til nok en kjent kvinne. Foto: Stella Pictures
KVINNEBEDÅRER: Michael Hutchence sammen med kjæresten Paula Yates. Nå avsløres det at han hadde forhold til nok en kjent kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi var elskere i ti år!

Musikkstjernene Belinda Carlisle og Michael Hutchence hadde hemmelig forhold.

Publisert
SEHER.NO: «Heaven Is a Place on Earth»-sangerinnen Belinda Carlisle (52)avslører overfor The Sun at hun gjennom ti år hadde et forhold til INXS karismatiske vokalist Michael Hutchence.

- Det var mer vennskap, men man kan nok si at det var romantikk. Han var en hjerteknuser, sier Carlisle til The Sun.

Avisen skriver imidlertid at hun var elskerinnen til Hutchence.

Carlisle hadde en verdensomspennende gigahit med «Heaven Is a Place on Earth», og seinere «Circle in the Sand» i 1987. I ettertid slet hun med store kokainproblemer, og har tidligere uttalt at hun er heldig som har noe igjen av nesen sin, etter å ha misbrukt stoffet i 30 år.

Hutchence, som også hadde forhold til Paula Yates og Kylie Minogue, ble funnet hengt i Sydney i 1997, 37 år gammel.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen 80-talls heltinnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer