Funkytwins:

- Vi var egentlig alle litt stresset

Var nervøse for kjærestenes TV-debut.

FUNKYFAM: Silas og Emil Massa Vasstrand mener dette er den beste sesongen av «Funkyfam». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FUNKYFAM: Silas og Emil Massa Vasstrand mener dette er den beste sesongen av «Funkyfam». Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I høst får vi igjen følge den energiske og sammensveisede «Funky»-familien i den fjerde sesongen av TV 2-serien «Funkyfam».

Serien gir et innblikk i hverdagen til en av Norges mest populære familier, og to av de mest sentrale i seieren er Jørgine Massa Vasstrands (33) yngre brødre, tvillingene Silas og Emil Massa Vasstrand (24).

Brødrene, som ofte går under navnet «Funky»-twins, var blant kjendisene som møtte opp på den røde løperen til TV 2s gallamiddag i Bergen forrige uke.

Der tok Se og Hør en prat med tvillingene om den nyeste sesongen av TV 2-programmet «Funkyfam».

HVEM ER BEST: programmet «Den beste Funkytwin» skulle Emil og Silas Massa Vasstrand endelig avgjøre hvem som er best av dem. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea/ Rød Løper Vis mer

- Spennende

- Det er mye nytt. Vi har med nye fjes, kjærester, det har vi aldri hatt med før. Jeg vet ikke, men jeg føler vi blir bedre og bedre for hver sesong og at det blir lettere å bli kjent med oss. Så jeg vil si dette er den beste sesongen, innrømmet Silas overfor Se og Hør.

I februar røpet nemlig Vasstrands yngre brødre at de begge hadde fått seg kjærester. Emil har funnet lykken med Sanne Margrethe Solberg-Jünge, mens Silas er sammen med Ilia Marie Stenersen.

Ifølge brødrene synes kjærestene det er spennende å være en del av serien, men tvillingene innrømmet likevel at de var litt nervøse i forkant av innspilling.

KLEINT: Det ble trykket stemning da Jørgine møtte kjærestene til Emil og Silas i «Funkyfam». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Vi var egentlig alle litt stresset for hvordan de ble når kamera var på. Blir de litt kleine eller sier teite ting som de kommer til å angre på? Men de har vært mye flinkere enn det jeg og Emil var i første sesong. Vi var elendige, fortalte Silas.

- Gjenspeiler virkeligheten

Selv om brødrene nå har blitt mer vant til at TV-kameraene følger dem rundt overalt, hender det likevel at de ser seg selv på TV og tenker at ting kunne vært gjort annerledes.

- Noen ganger så tenker jeg: «Faen jeg skulle ha pyntet meg den ene dagen», sa Silas, mens Emil la til:

- I den ene episoden ser vi helt forferdelige ut. Vi ser ut som uteliggere, men det går fint. Det blir sånn når man blir filmet så mye.

PÅ SKJERMEN IGJEN: Det er premiere på fjerde sesong av «Funkyfam» på TV 2 PLAY, og vi har tatt en prat med Morten Sundli og Jørgine Massa Vasstrand om litt av det vi får møte på denne sesongen. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Tvillingene kunne også understreke at det seerne får se på skjermen gjenspeiler virkeligheten.

- Hvis det hadde vært fake så hadde man sett det. Det du ser på skjermen er sånn vi er, fortalte brødrene.

- Tar det rolig

Selv om begge har kapret hver sin drømmedame, er ikke tiden som samboere for tvillingene over helt enda.

- Vi bor fortsatt sammen. Det er litt trangt med 50 kvadratmeter på fire personer. Så kanskje vi kan kjøpe noe større, sa Silas, før Emil la til:

- Det skumle er om vi flytter fra hverandre nå så er det siste gang vi bor sammen. For nå er vi såpass voksne at vi ikke flytter tilbake igjen, så det er litt skummelt å ta det steget der. Nå har vi bodd sammen hele livet.

HOUSETOUR: Rød Løper har snoket i skuffer og skap hos «Funkytwins». Reporter: Luna Lea. Video: Thea Hope/Rød Løper. Vis mer

- Man finner ingen bedre romkamerat enn sin egen tvilling som kjenner deg på godt og vondt. Det er aldri kleine situasjoner. Jævlig mye krangling, men det er vi vant til, innrømmet Silas.

Brødrene var også enige om at det er litt for tidlig å flytte inn med kjærestene enda.

- Vi tar det rolig.

LES OGSÅ: Aleksander Sæterstøl: - Gjør det for hennes del

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer