- Vi var egentlig aldri gift

Linni Meister snakker ut om bruddet med kjæresten.

IKKE GIFT: Norske medier har omtalt Linni Meisters kjæreste Bernhard Berntzen (t.h) som «ektemannen» etter at paret giftet seg i Las Vegas i juli 2010, med TV2 med på lasset. Men giftermålet ble aldri gjort gyldig i Norge... Foto: Stella  Pictures
IKKE GIFT: Norske medier har omtalt Linni Meisters kjæreste Bernhard Berntzen (t.h) som «ektemannen» etter at paret giftet seg i Las Vegas i juli 2010, med TV2 med på lasset. Men giftermålet ble aldri gjort gyldig i Norge... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar ble det kjent av modellen og TV-fjeset Linni Meister (25) skulle flytte fra «ektemannen» Bernhard Berntzen (33).   

I dag bor hun og Berntzen i hver sin leilighet, og 25-åringen kjøpte i februar en egen leilighet som hun deler med sønnen deres Dennis (1,5). Paret møttes for omtrent tre år siden og giftet seg i Las Vegas i fjor sommer. Men nå innrømmer Meister at en skilsmisse vil være unødvendig.

- Bryllupet ble aldri registrert i Norge, siden vi aldri kom oss til Tinghuset i Norge og ordnet med papirene. Så det ble aldri gyldig, avslører hun overfor VG.

Et ekteskap som er ugyldig i Norge kan sikkert være praktisk, spesielt når forholdet deres heller ikke har vært bare bra i en lengre periode.

- Det fungerte ikke mer, rett og slett. Vi har hele tiden vært uenige i ganske mye, og jeg har vel egentlig sett etter et eget sted å bo gjennom halve forholdet vårt, forteller hun til VG.

Og i januar, da forholdet tok slutt, innrømmet hun overfor Seher.no at «familielivet går opp og ned». Da understreket hun imidlertid hvor fantastisk den lille sønnen er, noe hun fortsatt trekker frem som det beste som har kommet ut av forholdet.

Neste uke har den søte blondinen sesongpremiere på realityprogrammet «Linni», og i TV2-seriens andre sesong vil seerne få et intimt innblikk i den siste fasen av parets forhold. Meister innrømmer overfor VG at hun ikke gleder seg til å se på programmet, da hun angrer litt på at hun lot TV2 filme såpass mye som hun gjorde.

- Når kameraene var der klarte vi å snakke respektfullt og noenlunde normalt til hverandre. Men jeg får noen raserianfall på skjermen som ikke var planlagt, røper hun i VG-intervjuet.

Selv om paret nå har flyttet fra hverandre, ser begge først og fremst på bruddet som en «pause». Meister utelukker ikke at de kan komme til å bli sammen igjen en dag, og til VG sier hun også klart ifra om at hun ikke er noe interessert i nye beilere. Ifølge henne er det Dennis som er mannen i livet hennes for øyeblikket...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]her.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå viser hun frem gifteringen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer