- Vi var dritt lei trynene til hverandre

Wig Wam trodde de var oppløst for godt, men nå er de plateklare igjen...

NY PLATE: Fredag gir Wig Wam ut sin tredje studioplate "Non Stop Rock`n`Roll". - Det er første gang vi har skrevet en skive hvor alle egoene er blitt lagt i en eske, sier Åge til Seher.no.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
NY PLATE: Fredag gir Wig Wam ut sin tredje studioplate "Non Stop Rock`n`Roll". - Det er første gang vi har skrevet en skive hvor alle egoene er blitt lagt i en eske, sier Åge til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Åge Sten Nilsen nederst i saken! 

SEHER.NO: Når Østfold-bandet Wig Wam utgir sitt nye album "Non Stop Rock`n`Roll" fredag, er det nesten fire år etter forrige gang de fire spilte inn en studioplate sammen. Og årsaken til det lange oppholdet er, ifølge vokalist Åge Sten-Nilsen, at gutta rett og slett hadde begynt å gå hverandre på nervene.

- Vi hadde holdt på siden 2001 med intens turnering, så vi begynte å gå hverandre litt på nervene og jeg tror vi bare var nødt til å ta en pause fra hverandre for at vi i det hele tatt skulle kunne eksistere videre. Det blir som et parforhold hvor man glemmer å gi kona roser. Vi var så slitne, og alle var litt lei av trynene til hverandre, sier Åge alias Glam til Seher.no. 

Og etter å ha jobbet tett på hverandre i opp mot 300 dager i året med studiojobbing og turnéliv, var stemningen så laber blant gutta at det kunne se ut som om de aldri ville spille sammen igjen.

- Det kunne fort blitt sånn at det ikke ble noe nytt Wig Wam. Da jeg spilte inn soloplaten min var det i protest fordi vi hadde egentlig avtalt å gå i studio og så skjedde det ikke likevel. Men heldigvis kom telefonene etter hvert og vi begynte å prate med hverandre og fikk lagt alle gamle skjelletter der de hører hjemme, sier Wig Wam-vokalisten til Seher.no.

Etter å ha begravd gamle stridsøkser og lagt konfliktene bak seg, kune Wig Wam-gutta i fjor starte arbeidet med et nytt album. Og ifølge Åge har samarbeidet mellom de fire gått bedre med denne platen enn noen gang tidligere.

- Det er første gang vi har skrevet en skive hvor alle egoene er blitt lagt i en eske. Vi har laget denne skiva som et band, og vi har jobbet sammen på en helt annen måte denne gangen, forteller Åge.

Vokalisten selv mener "Non Stop Rock`n`Roll" er den perfekte rockeplaten å jekke opp ølen til, men fredag får også pizza- og tacopublikummet en Wig Wam-låt å kose seg med. Åge Sten Nilsen er leder for et Sarpsborg-kor under TV2s fredagsunderholdning "Det store korslaget", og denne uka fremfører koret Wig Wams nyeste singel  "Do You Wanna Taste It".

- Det er jo flott. Det er opp mot 700.000 seere som får hørt hva den nye Wig Wam-låten er og hva dette er for noe, liksom. Forhåpentligvis digger de det og synes dette er en bra låt. Men det kan jo også slå andre den veien, at de synes det låter "badly" og ikke har lyst til at Wig Wam skal få det til i 2010. Det aner vi ikke, men det får vi se nå, sier den tidligere MGP-deltageren til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fint at hun gikk ut

Se video med plateklare Åge Sten Nilsen her: 


[obj:media:8309]

 


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer