Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord:

- Vi var dritnervøse

Podkastduoen åpner seg om hvordan den siste tiden har vært.

TRAKK SEG: I forrige uke ble det kjent at Synnøve Skarbø, Pia Tjelta og Vanessa Rudjord trakk seg fra Nomi Oslo AS. Foto: Julie Pike / Nomi
TRAKK SEG: I forrige uke ble det kjent at Synnøve Skarbø, Pia Tjelta og Vanessa Rudjord trakk seg fra Nomi Oslo AS. Foto: Julie Pike / Nomi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden raste det rundt Synnøve Skarbø (51), Vanessa Rudjord (46) og Pia Tjelta (45). Årsaken var at de tre venninnene for to uker siden annonserte at de skulle starte opp det de omtalte som «Nordens ledende klinikk innen estetisk medisin».

I etterkant fikk de hard medfart for å ha blandet inn begrepet «kvinnehelse», noe som førte til en storm på sosiale medier og flere kritiske kronikker i deres retning.

Mindre enn en uke senere kom imidlertid kontrabeskjeden om at alle tre hadde trukket seg fra prosjektet, og i en podkastepisode forrige uke fortalte Skarbø og Rudjord at de angret og var oppriktig lei seg.

I en ny episode av «Synnøve og Vanessas podkast», publisert torsdag, forteller de nå om hvordan den siste tiden har vært.

TRØST: Mens Solveig Kloppen mistet mor og søster på kort tid, opplevde Vanessa Rudjord noe av det samme, da hennes far og bror gikk bort med kort tids mellomrom. Hvordan reiser man seg fra noe sånt? I «En kveld hos Kloppen» deler de erfaringer fra den tunge tiden. Vis mer

- Dritnervøse

Venninnene forteller at forrige ukes episode ble spilt inn samme dag som de publiserte og at det kokte greit for dem da de skulle offentliggjøre den.

- Vi var dritnervøse, vi har skjelvne, vi var gråtkvalte - vi var alt. Vi var rett og slett to vrak, innrømmer Skarbø.

De forteller at de den siste uken nesten ikke har møtt folk, og heller ikke vært på butikken. De planla derfor å dra å handle mat sammen før ettermiddagsrushet begynte.

- Det var eneste sjansen til å handle sammen. Det var bedre å gå i tospann enn å gå kanossagang en og en i hver vår butikk. Vi var ikke klare for å være alene mot resten, utdyper 51-åringen.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Synnøve Skarbø og Vanessa Rudjord, foreløpig uten hell.

BRYLLUP: Pia Tjelta og Oddgeir Thune avslørte at de hadde forlovet seg i 2020. Slik svarte hun da vi spurte om bryllupsplanene. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Skal snakke om det

De legger ikke skjul på at de syntes det var vanskelig å gå tilbake til podkasten etter alt det som hadde skjedd, og at de ikke visste om de ville klare å være seg selv lenger.

Duoen forsikrer imidlertid om at de kommer til å snakke om kvinnehelse de også, men at det vil vente til stormen har gitt seg.

- Vi ville jo trekke oss ut og ikke si så mye mer om den saken slik at det kunne bli en ordentlig debatt om kvinnehelse. Og det kommer vi til å snakke masse om senere, men akkurat nå så lå bare alt fokuset på oss (...), mens vi heller vil at det skal være på kvinnehelse og hvor nedprioritert det er.

Samme dag som forrige episode ble publisert var temaet under NRKs «Debatten» nettopp kvinnehelse. Overfor Se og Hør kunne programleder Fredrik Solvang bekrefte at «Debatten» hadde forsøkt å få kjendistrioen til å delta i programmet.

ÅPNER OPP: Da Synnøve Skarbø og programmet hennes «Synnøve rydder opp - Kjendis» besøker Per Sandberg og Bahareh Letnes, viser Sandberg stolt fram undertøysskuffen. Video: Dplay / TVNorge Vis mer

- De har takket nei foreløpig, men jeg er fremdeles i kontakt med dem og har et håp om at de dukker opp, uttalte Solvang til Se og Hør da.

«Debatten» forrige torsdag foregikk imidlertid uten Skarbø, Rudjord og Tjelta.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer