- Vi var den perfekte stereotypen

Men Jan Thomas' ektemann hevder mediebildet ikke stemmer med virkeligheten...

MYE OPPMERKSOMHET: - Vi var den perfekte stereotypen. Den som alle drømte om å få på trykk. To menn. Aldersforskjellen. Giftermålet. At vi ville ha barn. At vi sto for andre ting enn gjennomsnittsnordmannen. Så vi var nok lette å forsøke å ta, si Foto: Stella Pictures
MYE OPPMERKSOMHET: - Vi var den perfekte stereotypen. Den som alle drømte om å få på trykk. To menn. Aldersforskjellen. Giftermålet. At vi ville ha barn. At vi sto for andre ting enn gjennomsnittsnordmannen. Så vi var nok lette å forsøke å ta, si Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stylist og TV-programleder Jan Thomas og Christopher Mørch Husby ble raskt et av Norges mest omtalte kjendispar etter at de giftet seg i 2009.

I et intervju med VG sier Christopher (23) at han ikke er overrasket over interessen for ekteskapet mellom ham og hans 22 år eldre kjæreste.

- Vi var den perfekte stereotypen. Den som alle drømte om å få på trykk. To menn. Aldersforskjellen. Giftermålet. At vi ville ha barn. At vi sto for andre ting enn gjennomsnittsnordmannen. Så vi var nok lette å forsøke å ta.

Christopher, som til daglig blant annet jobber som daglig leder for bedriften Jan Thomas Studio, sier verken han eller Jan Thomas får med seg mye av det som skrives om dem.

Men han hevder han imidlertid er annerledes privat enn det mediebildet som er skapt av ham.

- Jeg er mye mer åpen og hyggelig enn hva folk tror – jeg fremstilles litt air brushet. Det er en rolle som jeg ikke har tatt, eller ønsker å ha, men en jeg har fått. Så er det jo opp til meg hva jeg ønsker å gjøre med det inntrykket.

Men jeg er også akkurat sånn som veldig mange andre. Og mye mer kjedelig enn hva folk kanskje tror. Vi bruker mye tid hjemme, det er ikke så mye sprell og glamour, sier han til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ikke røpe når de blir foreldre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer