GAMLE FLAMMER: For 20 år siden hadde skuespiller-kollegaene Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart en het flørt med hverandre. Foto: NTB Scanpix.
GAMLE FLAMMER: For 20 år siden hadde skuespiller-kollegaene Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart en het flørt med hverandre. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Melissa Joan Hart og Ryan Reynolds:

- Vi var betatt av hverandre

Melissa Joan Hart avslører at kun en ting hindret henne fra å bli kjæreste med Ryan Reynolds på 90-tallet

(Seoghør.no): Siden 2012 har kjekkasen Ryan Reynolds (40) vært gift med skuespiller-kollega Blake Lively (29). Sammen har de også døtrene James (2) og Ines (6 mnd.)

Nå avslører TV-stjernen Melissa Joan Hart (40) at hun og Reynolds innledet en het flørt mens de spilte inn TV-filmen «Sabrina The Teenage Witch» da de begge var 19 år gamle.

SPILTE MOT HVERANDRE: Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart spilte mot hverandre i TV-serien «Sabrina The Teenage Witch». Foto: NTB Scanpix/ABC
SPILTE MOT HVERANDRE: Ryan Reynolds og Melissa Joan Hart spilte mot hverandre i TV-serien «Sabrina The Teenage Witch». Foto: NTB Scanpix/ABC Vis mer

I 1996 spilte nemlig Ryan «bad boy» i filmen som Melissa sin rollefigur, Sabrina, falt for. Men selv om de to karakterene ikke endte opp sammen i filmen, så skjedde det ting mellom dem når kameraene var slått av.

- Vi var betatt av hverandre. Det var veldig søtt. Han var så søt og en skikkelig snill gutt, forteller Hart, ifølge Huffington Post.

Saken fortsetter under bildet.

A little Halloween #fbf. #sabrinatheteenagewitch @jennaleighgreen #naterichert

A post shared by Melissa Joan Hart (@melissajoanhart) on

Men det ble likevel aldri noe seriøst forhold mellom de to unge skuespillerne.

- Jeg hadde kjæreste, svarer TV-stjernen på spørsmål om hvorfor de ikke ble sammen.

LYKKELIG: I snart fem år har Reynolds vært gift med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: I snart fem år har Reynolds vært gift med «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ryan ville nok ha vært en fantastisk kjæreste. Og det ble slutt med ham jeg var sammen med, så kanskje jeg skulle ha tatt sjansen på Ryan i stedet den gangen.

Dette er ikke første gang Melissa Joan Hart har åpnet seg om «Deadpool»-stjernen og deres fortid sammen.

Fikk besøk i New York

I 2014 fortalte hun til programleder Guiliana Rancic at Reynolds kjøpte en Bulova-klokke til henne siste innspillingsdag.

GODT GIFT: Siden 2003 har Hart vært gift med musikeren Mark Wilkerson, og sammen har de tre sønner. Foto: NTB Scanpix
GODT GIFT: Siden 2003 har Hart vært gift med musikeren Mark Wilkerson, og sammen har de tre sønner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kastet meg foran bilen hans og kysset ham, så fortsatte vi å kline resten av kvelden. Neste dag måtte jeg ringe kjæresten min å fortelle hva som hadde skjedd, avslørte hun den gang.

Videre delte Melissa også at Ryan hadde kommet til New York for å besøke henne.

- Jeg tror han ønsket noe mer, men jeg bestemte meg for å beholde kjæresten jeg allerede hadde.

Selv om ikke tobarnsfaren selv har uttalt seg om romansen, så har kona hans, Blake Lively, blitt informert om historien.

- Hun vet faktisk om det. Hun kontaktet meg via mail for å spørre om jeg kunne hjelpe henne å finne en bursdagspresang til Ryan, har Melissa tidligere fortalt til People.

LES OGSÅ: - Kris presset Caitlyn til å holde seg i skapet