Maria Montazami:

- Vi var begge utro

Holdt eskapadene skjult for hverandre - i nesten 30 år.

UTRO: Maria Montazami åpner opp om utroskapen mot ektemannen Kamran Montazami. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE
UTRO: Maria Montazami åpner opp om utroskapen mot ektemannen Kamran Montazami. Foto: Birgitta Lindvall Wiik / Aller Media SE Vis mer
Publisert

Gjennom realityserien « Svenske Hollywoodfruer» har både norske og svenske fans blitt godt kjent med Maria Montazami (53) og hennes luksuriøse og dramafylte liv i Los Angeles.

Det er blant annet hennes store interesse for gardindusker, vesker og smykker som har fått fansen til å legge sin elsk på realitykjendisen, samt hennes forhold til de andre fruene, og sin egen familie.

I 1990 giftet Maria seg med ektemannen Kamran Montazami, og sammen har de barna Sara, Hanna, Emma og Nicholas.

Paret virker å være svært lykkelige sammen, og Hollywoodfruen selv er ikke fremmed for å legge ut bilder av de to sammen på sosiale medier.

I programmet «Svenske Hollywoodfruer - i fokus» velger Montazami nå å avsløre en hemmelighet om ekteskapet som hun lenge har båret på.

Både hun og ektemannen har nemlig vært utro mot hverandre, ifølge Expressen.

- Det var i begynnelsen, lenge før vi fikk barn, sier hun i TV-programmet, gjengitt av den svenske avisen.

Har ikke dårlig samvittighet

Ekteparet har siden den gang klart å holde hemmeligheten skjult - både for omverdenen og hverandre.

- Vi fortalte det begge to for kanskje et halvt år siden. Nå har vi liksom sluppet på alt. Kamran sa «skjedde det noe med han?», og jeg sa «ja det gjorde det», forteller Montazami, og fortsetter:

- Jeg var forelsket i Kamran, men jeg tenkte at «ja, dette var kanskje noe interessant».

Utroskapen skal ifølge 53-åringen imidlertid ikke ha skadet tilliten eller forholdet mellom de to, og i dag ser Montazami tilbake på det hele uten dårlig samvittighet.

- Jeg har ikke levd med det, han har ikke levd med det. Vi har bare sluppet det og det er det som er det beste med meg, og jeg vet ikke hvor jeg har fått den styrken fra. Jeg glemmer og bryr meg ikke om fortiden. Du kan ikke gjøre noe med det, og jeg går ikke rundt og har dårlig samvittighet for noe. Det er han og jeg og det skjedde for mange år siden, forteller hun i programmet.

View this post on Instagram

Love you ❤️ Lets rock the night! #spotonshirt 😬

A post shared by Maria Montazami (@mariamontazamioriginal) on

Kom hjem med sugemerke

Dette er derimot ikke første gang 53-åringen har vært åpen om det årelange forholdet til Kamran, og utfordringene som har fulgt med.

Da ektemannen kom hjem med et sugemerke på halsen, var Montazami i tvil om hvor det kom fra, hvordan det hadde oppstått og hvordan hun skulle håndtere det, ifølge Expressen.

Den gang nektet hun imidlertid for at hun noen gang hadde vært utro.

- Man må forstå at alle stadier i livet forandres. Først er man ung, usikker og kanskje til og med utro, sa hun den gang, og fortsatte:

- Ja, ikke at jeg har vært det. Og kanskje ikke Kamran heller. Men han kom hjem med et sugemerke en gang, så hvem vet?

Åsa Vesterlund og Gunilla Persson krangler i TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer" Vis mer

- Han er min!

I den populære realityserien har Montazami tidligere uttrykket sin forakt for utroskap en rekke ganger, og hevdet hun har en nulltoleranse for slikt.

I 2017 gjestet Hollywoodfruen den svenske podkasten «Dilemma», hvor hun snakket om hvor redd hun var for at ektemannen skulle være utro mot henne.

Montazami refererte til en dramatisk hendelse hvor hun dro en kvinne i håret etter at hun skal ha sjekket opp ektemannen.

Det var Expressen som omtalte saken den gang.

- Jeg trodde hun prøvde seg på Kamran. Jeg tenkte: «Hva er det du holder på med?» Så jeg dro henne i håret, forteller hun i den svenske podkasten, gjengitt av Expressen.

Følelsene tok rett og slett overhånd, og 53-åringen forsøkte å forklare det i podkasten.

- Han er min! Det var et skikkelig rykk i håret. Det var grusomt, fortalte realitystjernen den gang.

LES OGSÅ: - Jeg er helt ulykkelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer