Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins:

- Vi var aldri romantisk involvert

23-åringen avkrefter forholdet til Caitlyn Jenner.

NULL ROMANTIKK: De to siste årene har det blitt skrevet opp og ned om forholdet til Caitlyn Jenner og den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins. Nå avkrefter imidlertid sistenevnte at det noensinne har vært noen romantikk mellom dem. Foto: NTB Scanpix
NULL ROMANTIKK: De to siste årene har det blitt skrevet opp og ned om forholdet til Caitlyn Jenner og den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins. Nå avkrefter imidlertid sistenevnte at det noensinne har vært noen romantikk mellom dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor det ble kjent at realitystjernen Caitlyn Jenner (70) og den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins (23) var blitt et par.

Det bekreftet sistnevnte på Instagram. Ifølge The Mirror svarte Hutchins «selvfølgelig» til en Instagram-følger som spurte om hun og Jenner datet.

Siden den gang har det blitt skrevet spalte opp og ned om duoen, og det har lenge blitt spekulert på om de planlegger å bli foreldre. Senest i sommer skrev The Mirror at Jenner ønsket å få barn med Hutchins ved hjelp av surrogati.

- Caitlyn og Sophia har snakket om å stifte familie sammen det siste året. Selv om Caitlyn allerede har ti barn (inkludert Kardashian-barna journ.anm.), har hun aldri hatt muligheten til å oppdra et barn i rollen som mor, noe hun alltid har drømt om å gjøre, uttalte en kilde til magasinet Closer, gjengitt av The Mirror.

De to har også tidligere uttalt seg om relasjonen sin, hvor Hutchins blant annet fortalte at aldersforskjellen ikke hadde noe å si, og at de var en fantastisk match for hverandre.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

Helomvending

Dermed kommer nok Hutchins nylige uttalelse som et sjokk på mange. I et nytt intervju med The New York Times avslører hun nemlig en nokså oppsiktsvekkende nyhet om relasjonen til Jenner.

- Vi var aldri romantisk involvert, sier Hutchins til avisen.

På spørsmål fra journalisten om hvorfor overskriftene om at hun og Jenner er i et forhold har fortsatt, svarer hun:

- Fordi vi aldri uttalte oss om det. Jeg føler helt ærlig ikke noe behov for å adressere sexlivet mitt, med mindre jeg vil.

INGEN ROMANTIKK: Sophia Hutchins avkrefter at hun og Caitlyn Jenner har noen romantisk relasjon. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
INGEN ROMANTIKK: Sophia Hutchins avkrefter at hun og Caitlyn Jenner har noen romantisk relasjon. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Hutchins har altså hun og Jenner bare hatt et vennskapelig og profesjonelt forhold de siste årene, og de skal ha møttes etter at Jenner sto uten manager.

23-åringen forteller at hun fikk nyss om at Jenner sto uten manager etter at Kris Jenner (64) trådte ut av rollen, og at hun dermed så en ypperlig mulighet til å hjelpe Jenner ved å ta over rollen som manager. Til tross for at hun ikke hadde noen erfaring fra tidligere, klarte hun likevel å overbevise Jenner om å ansette henne.

Innrømmer flamme

Det var etter at Hutchins ble Jenners manager at de to skal ha utviklet en nær, vennskapelig relasjon og en stor tillit til hverandre.

The New York Times opplyser i saken at de har vært i kontakt med Jenner, som ikke ønsker å stille opp til intervju, men Jenners talsperson skriver følgende i en e-post til avisen på vegne av 70-åringen:

- I løpet av de siste årene har Sophia vært min beste venn, familie og min fortrolige. Hun er en av de beste i sitt felt. Verdien av å ha henne i livet mitt er ubestridelig. Bare himmelen setter grenser for hennes gründersjel.

Under intervjuet blir Hutchins for øvrig spurt om hun har en annen flamme i livet sitt, og til det innrømmer hun at hun har begynt å date en 30 år gammel mann som jobber på Wall Street. Mer enn det ønsker hun ikke å utdype.

RASER MOT RYKTER: Kris Jenner rystes av rykter som sier at hun skal ha hatt en het kveld med den amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Partnere som deler alt

Det skal imidlertid nevnes at Hutchins uttalte i et intervju med «The Hidden Truth With Jim Breslo» i fjor, at forholdet til Jenner var «et ikke-romantisk forhold», og at de kun var partnere som bodde sammen.

- Vi er partnere i alt vi gjør, vi er uatskillelige. Vi er samarbeidspartnere, vi bor sammen, vi deler en hund, vi deler familie og vi deler et liv sammen, sa hun den gang, og la til:

- Jeg vil ikke bruke ordet «kjæreste» og jeg vil ikke bruke ordet «dating». Vi er partnere.

Det kom likevel tydelig frem i intervjuet at duoen står hverandre nær, og Hutchins beskrev forholdet til Jenner som et godt partnerskap.

Caitlyn Jenner har vært åpen om å være transseksuell, og har delt sin historie om kjønnsskiftet i både en bok og egen TV-serie. 23 år gamle Sophia Hutchins på sin side skal ha endret kjønn da hun gikk på videregående, og har tidligere uttalt til skoleavisen Pepperdine Graphic at Jenner var hennes inspirasjon.

- Det ble mer ekte for meg når normale og suksessrike personer gjør dette, og folk syns det er greit, skal hun ha sagt.

LES OGSÅ: Norske Rikke henger med Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer