BARE VENNER: Brody Jenner forteller at han og Lauren Conrad aldri var kjærester i virkeligheten, men at TV-seriens produsenter likevel ville at de skulle late som om de var det.
BARE VENNER: Brody Jenner forteller at han og Lauren Conrad aldri var kjærester i virkeligheten, men at TV-seriens produsenter likevel ville at de skulle late som om de var det.Vis mer

- Vi var aldri kjærester

«The Hills»-paret Lauren Conrad og Brody Jenner lurte TV-seerne trill rundt.

SEOGHØR.NO: Lauren Conrad (28) og Brody Jenner (30) høstet begge to stor suksess i reality-showet «The Hills», som gikk på MTV fra 2006 til 2010.

Serien var fylt med drama og intriger, og de fleste hovedpersonene byttet kjærester like ofte som andre bytter sokker.

I en periode var også Lauren og Brody et hett par i det populære TV-programmet, men nå avslører Kim Kardashians stebror at hele forholdet deres ikke var noe annet enn en stor bløff.

POPULÆRE JENTER: Fv: Whitney Port, Lauren Conrad, Audrina Patridge og Heidi Montage har alle fått seg egene karrierer etter The Hills.
POPULÆRE JENTER: Fv: Whitney Port, Lauren Conrad, Audrina Patridge og Heidi Montage har alle fått seg egene karrierer etter The Hills. Vis mer

- Lauren og jeg datet aldri. Vi har alltid kun vært venner, forteller Brody i sin nye podcast «The Brody Jenner Podcast with Dr. Mike Dow», ifølge UsWeekley.com.

- Vi jobbet sammen på «The Hills» og ble nødt til å late som om vi var kjærester, men det var vi ikke, forklarer han om programet som ga seg ut for å være et realityshow.

Datet Laurens uvenn

Jenner hadde også et forhold til Conrads erkefinende Kristin Cavallari (27) på TV-skjermen. Også dette ble arrangert av MTV.

- Jeg datet Kristin da vi var veldig unge. Da hun var med i «Laguna Beach» og jeg var på et show kalt «Princes of Malibu» med Spencer Pratt. Vi møttes på en fest i Hollywood. Men da vi filmet «The Hills», var ikke Kristin og jeg heller sammen, røper Brody.

I dag er TV-stjernen kjæreste med modellen Kaitlynn Carter (26).

Det vakte stor oppstand da han nektet å delta i bryllupet til Kim og Kanye i mai fordi han ikke fikk ta med seg Kaitlynn.

BERØMTE SØSKEN: Brody er stebroren til Kim Kardashian. Han droppet nylig bryllupet hennes da han ikke fikk ta med sin nåværende kjæreste. Foto: Stella Pictures
BERØMTE SØSKEN: Brody er stebroren til Kim Kardashian. Han droppet nylig bryllupet hennes da han ikke fikk ta med sin nåværende kjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Brody Jenner godkjenner eksens bryllup