- Vi vant kanskje på grunn av sceneshowet

Staysman & Lazz videre til Superfinalen i Sommerstjerner.

TIL SUPERFINALE: Lasse Jensen (28) og Stian Thorbjørnsen (28) fra Fredrikstad er videre i Se og Hørs Sommerstjerner.
TIL SUPERFINALE: Lasse Jensen (28) og Stian Thorbjørnsen (28) fra Fredrikstad er videre i Se og Hørs Sommerstjerner. Vis mer
SEHER.NO: Lasse Jensen (28) og Stian Thorbjørnsen (28) fra Fredrikstad ga alt og mere til med sin egenskrevne låt «Uten sko», da de opptrådte på Tusenfryd, Ramton Camping i Nærsnes, Nes Camping i Moss, Bevø Camping i Fredrikstad og Fredriksten Camping i Halden under Se og Hørs Sommerstjerner.

Det holdt til seier i semifinalegruppe A og direkte kvalifisering til Superfinalen om bord på Color Magic 12. – 14. august.

Guttene hadde hard konkurranse fra Mette Dahl Schjelderup (16) fra Harstad, Stian Fagerli Larsen (16) fra Orkanger, Tiffany Roxanne HUston (14) fra Måløy og Therese Ek (22) fra Bærum.
 
- Vi vant kanskje på grunn av sceneshowet vårt og at publikum husket oss når de skulle stemme. Det er samtidig vanskelig å si, for alle var så utrolig flinke, sier Stian til Seher.no.

- Det var helt konge å være på turné med Se og Hør og det var en super gjeng som var i gruppe A. Dessuten var det veldig bra trøkk på alle steder vi var og vi fikk eksponert oss for et helt nytt publikum.

Gutta er allerede i ferd med å mobilisere publikum til finalen. De har også god tro på sine egne vinnersjanser i konkurransen.

- Nå som vi har kommet så langt, så må vi jo være ambisiøse og si at vi har tro på en 50 prosent sjanse til å vinne hele konkurransen, sier Stian.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.