- Vi utfyller hverandre utrolig bra

Wenche Myhre avslører at det er en helt spesiell stemning når hun og kjæresten er på turné sammen.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld var den folkekjære artisten Wenche Myhre (68) i Halden for å spille inn TV 2-programmet «Allsang på Grensen» på Fredriksten festning.

Til høsten skal hun på turné med kjæresten Anders Ejlas (62), og avslører til Seoghør.no at de to har det svært så hyggelig sammen - også når de er på turné.

- Blir det noe romantikk på turné?

- Det blir nok det når det er ham og meg. Vi to har jo opptrådt sammen tidligere. Det blir en helt spesiell stemning. Det blir nok veldig tett på!

- Hvordan vil du beskrive dere som par?

KJÆR:  Wenche Myhre har vært en folkefavoritt i alle år. Foto: Andreas Fadum
KJÆR: Wenche Myhre har vært en folkefavoritt i alle år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi utfyller hverandre utrolig bra. Vi er en forlengelse musikalsk også, på alle måter. Jeg falt bare for hele Anders. Han er musikalsk og godhjertet, og nå har vi fått være sammen i 15 år.

Saken fortsetter under bildet.

- Følte du at du måtte være sammen med en annen musiker?

- Kjærligheten bryr seg ikke om sånt. Jeg har hatt flotte kjærester og menn i mitt liv, men så blir du voksen også faller ting på plass.

- Hvordan er det å opptre med en del unge artister her?

- Sånn har det vært hele livet mitt. Da jeg var 16 så var jeg den yngste. Nå er man plutselig blant den voksne garden, sier hun.

Hadde kreft

I 2010 fikk Wenche den tøffe beskeden om at hun hadde fått brystkreft med spredning til lymfesystemet.

I fjor understreket sangstjernen, at hun ikke anser seg som frisk fra kreftsykdommen, og at hun i dag lever livet litt annerledes enn tidligere.

Saken fortsetter under bildet.

SPREK: Wenche Myhre showet fra scenen i Halden. Foto: Andreas Fadum
SPREK: Wenche Myhre showet fra scenen i Halden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg går til kontroll hvert år, og så får jeg et OK-stempel. Da løper jeg ut for å starte på nye prosjekter. Det er en ny situasjon for meg. Jeg kan ikke planlegge i årevis framover lenger. Det tenker jeg litt over, sa Myhre til Dagbladet.

Den livlige stjernen, som faktisk feiret 67-årsdagen sin på scenen, sier til avisen at hun føler seg frisk og rask, og at legene sier at hun har bra utsikter.

I fjor vinter sa hun til Seoghør.no at hun hadde nye prosjekter som ventet, både i inn- og utland, og i midten av november holder hun to oppsetninger av suksesshowet «66» på Gran Canaria.

Timeplanen er altså ikke akkurat blitt mindre hektisk for 67-åringen etter kreftsykdommen. Likevel er hun opptatt av å få tid til familien, inkludert sine ti barnebarn.

Se Wenche Myhre opptre i «Allsang på grensen» på TV 2 torsdag klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Hadde aldri trodd vi skulle havne her