- Vi tror det er noe mellom dem

Charlize Theron kobles opp mot «Hurt Locker»-stjerne.

SAMMEN?: Ifølge flere kilder skal Charlize Theron og «The Hurt Locker»-stjerne Jeremy Renner ha funnet tonen. Her er de avbildet sammen under Oscar-nominasjonsfesten i LA i februar.  Foto: All Over Press
SAMMEN?: Ifølge flere kilder skal Charlize Theron og «The Hurt Locker»-stjerne Jeremy Renner ha funnet tonen. Her er de avbildet sammen under Oscar-nominasjonsfesten i LA i februar. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  I januar ble det kjent at Oscar-vinner Charlize Therons (34) ni år lange forhold til skuespillerkollega Stuart Townsend (37) er over.

Skuespillerinnen ser imidlertid ikke ut til å ha tatt bruddet så altfor tungt, da hun allerede har blitt koblet opp mot en rekke menn.

Det heteste ryktet i Hollywood om dagen er imidlertid at skjønnheten nå har blitt sammen med «The Hurt Locker»-stjernen Jeremy Renner (39), skriver Daily Mail.

Ifølge kilder har de to blitt sett ute sammen ved en rekke anledninger, og det er ventet at de kanskje dukker opp sammen under Vanity Fairs årlige afterparty i forbindelse med Oscar-utdelingen søndag kveld.

- De trives veldig godt sammen og vi tror det er noe mellom dem, selv om de er veldig hemmelighetsfulle, sier en kilde nær Theron.


Renner på sin side avslørte nylig at han har besøkt Charlize flere ganger i hennes hjem.

- Vi er kun venner. Vi digger hverandre. Jeg kan henge med henne, spille pianoet hennes og drikke litt scotch, har skuespilleren fortalt.

Venner av Charlize hevder imidlertid at skuespillerinnen har valgt å holde forholdet skjult for å ikke såre eksforloveden Stuart.

- Men faktum er at hun har begynt å date igjen, og Jeremy har tilbragt mye tid sammen med henne. De trives veldig godt sammen, men i og med at Charlize snart skal spille inn «Mad Max 4» i Australia ønsker hun ikke et seriøst forhold akkurat nå, forteller kilden.

Skuespillerinnen skal dele ut en av prisene under søndagens Oscar-utdeling, mens Renner er nominert til beste mannlige skuespiller for «The Hurt Locker».

Seher.no dekker Oscar-utdelingen live fra kl. 23.15. Se Seher.no sin TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Har hun fått ny kjæreste allerede?