<strong>HÅPER OG TROR:</strong> Gerry og Kate McCann har aldri gitt opp håpet om å finne datteren i live.  Foto: All Over Press
HÅPER OG TROR: Gerry og Kate McCann har aldri gitt opp håpet om å finne datteren i live. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi tror datteren vår er i live

Madeleine McCanns foreldrene nekter å gi opp håpet. Nå skal det ha kommet nye ledetråder - seks år etter forsvinningen som rystet verden.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Over seks år etter at de ble frarøvet sin kjære, nesten fire år gamle datter Madeleine, øyner foreldrene Gerry (45) og Kate McCann (45) nytt håp om å finne jenta si i live. 

Nå er etterforskningen nemlig åpnet på nytt.
 
– De begynner å fylle igjen de manglende bitene i puslespillet, sier trebarnsfaren Gerry til ukebladet People.
 
– Politiet gjør et fantastisk bra arbeid, legger han til.
 
Ifølge Radaronline tror sjefetterforsker ved Scotland Yard, Andy Redwood, at det er en god sjanse for å finne jenta, som i så fall er ti år gammel i dag.
 
Kidnappet fra soverommet
Det var 3. mai 2007 at marerittet begynte. Legeekteparet hadde med seg Madeleine og de da 17 måneder gamle tvillingene Sean (8) og Amelie (8) på ferie til hotellet Ocean Club på Algarvekysten.
 
Den skjebnesvangre kvelden nøt paret en tapasmiddag på hotellets restaurant sammen med fem venner.
 
Barna sov på rommene, og de voksne byttet på å se til dem hver halvtime.Da Kate sjekket klokka 22 om kvelden, fant hun vinduet i 1. etasje åpent – og Madeleines seng tom.
 
Fryktet det verste
Det første halvåret etter forsvinningen ble de værende i Portugal for å hjelpe politiet med jakten. Deretter dro de hjem til Leicestershire i England.
 
– Den første tiden tenkte vi ikke på annet enn pedofile, og det ødela oss fullstendig. Bare tanken på at et monster skulle besudle datteren min, var nær ved å ta livet av meg gang på gang, skriver Kate McCann på sin hjemmeside.
 
Lammende smerte
Det kommer stadig rapporter om at Madeleine er sett rundt om i verden. Men til nå har alle vært falske.
 
– Jeg drømmer ofte at jeg får en telefon om at hun er funnet og at jeg klemmer henne hardt inntil meg. Så våkner jeg, og selvsagt er hun ikke der. Smerten er lammende, har Kate tidligere uttalt til Daily Express.
 
Likevel ber hun om at telefonen en dag vil komme.
 
– Vi gir aldri opp å finne Madeleine. Vi vet at hun er der ute, sier Kate.
 
LES OGSÅ:  Vil tilgi kidnapperen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer