DANSET SEG VIDERE: Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva Wiulsrud er videre i «Skal vi danse», tross sykdom. Foto: SCANPIX
DANSET SEG VIDERE: Håvard Lilleheie og Elena Bokoreva Wiulsrud er videre i «Skal vi danse», tross sykdom. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi trodde ikke det skulle gå

TV 2-kjendisen var bekymret for «Skal vi danse»-deltagelsen... Se video!

Publisert
Se video med Håvard og Elena nederst i saken!

 
SEHER.NO: I lørdagens «Skal vi danse» var det Anne Marie Ottersen (65) som måtte forlate parketten for denne gang. En av dem som får en ny sjanse til å vise seg for dommere, publikum og TV-seere er TV 2s egen Håvard Lilleheie (37), som nok en gang gjorde sine saker godt sammen med dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud.

Men så sent som på torsdag følte det populære danseparet at «nå var det slutt».

- På torsdag trodde vi ikke dette kom til å gå. Men sånn er det, hver torsdag føler vi det. Men så er det litt flere timer igjen enn man tror, og så går det greit, sier Håvard Lilleheie til Seher.no.

Årsaken er enkel: Denne uka har nemlig TV 2-profilen slitt med et magevirus, som har satt ham mange skritt tilbake.
 
- Jeg har ikke så lyst å syte så mye rundt det. Jeg har en sønn som nettopp har begynt i barnehagen, og da kommer det sykdom hjem til familien. Jeg fikk et magevirus, så da la vi inn to dager uten trening. Vi la inn noen ekstra økter, og da er vi her. Det er ikke verre enn det, forteller 37-åringen, som måtte legge inn noen flere økter som en følge av viruset.

- Vi måtte bare trene fra onsdag til fredag to dager per dag, sier Elena Bokoreva Wiulsrud.

Men det hele gikk altså strålende til slutt for danseparet.

- Det gikk ganske bra altså. Alt gikk ikke så bra i starten teknisk sett, men så kom vi inn i det, hadde full energi og fokus og det ga oss nok mye i dag, sier Håvard til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fortviler over sin egen vekt

Se video med Håvard og Elena nederst her:[obj:media:9079]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer