LYKKELIGE IGJEN: Liam Hemsworth og Miley Cyrus er lykkeligere enn noen gang. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE IGJEN: Liam Hemsworth og Miley Cyrus er lykkeligere enn noen gang. Foto: NTB ScanpixVis mer

Miley Cyrus:

- Vi trengte å vokse opp

Popstjernen mener det to år lange bruddet mellom henne og forloveden var sunt.

(Seoghør.no): Etter fire år som kjærester brøt superparet Miley Cyrus (24) og Liam Hemsworth (27) forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Whatever

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Men rundt juletider i 2015 begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og i fjor vår innrømmet Hemsworth at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

- Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser utifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, fortalte han om forholdet til GQ magazine.

Nå innrømmer Miley at hun tror det var sunt for både henne selv og Liam å ha noen år hver for seg før de fant tilbake til hverandre igjen.

- Det er en grunn til at alt skjer. Jeg visste ikke om det var over for godt da det ble slutt første gang eller om vi kom til å bli sammen igjen, meg jeg visste at uansett hva som skjedde, så var jeg på riktig vei, delte hun med lytterne til radioshowet SiriusXM’s Hits 1 fredag, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter under bildet.

2012 Oscar throwback !!!! Ps I look weird!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

«We Can't Stop»-sangeren mener også at bruddet har gjort båndet mellom dem sterkere.

- Jeg synes det er fantastisk med folk som gjør det slutt og så blir sammen igjen. Fordi da vet du at det er ekte. Og man får også tid til å være seg selv og vokse opp.

- Hvis man er tilknyttet av en annen person når man vokser opp, så lærer man aldri å bli sterk som individ. Så nå er vi to sterke individer på hver vår kant, og sammen er vi to skikkelig jordnære mennesker. Vi er ikke to halve deler som utgjør en hel, forklarte hun.

Forelsket seg på filmsett

Også «Hunger Games»-kjekkasen har sagt at bruddet for snart fire år siden var et riktig valg den gang.

- Det var selvsagt vanskelig. Men på den tiden gikk vi forskjellige veier og derfor trengte vi tid fra hverandre. Vi var begge unge og derfor var det nødvendig å gå hver vår vei - og vi begge hadde godt av det, delte han med GQ.

Saken fortsetter under bildet.

Happiest birthday to my favorite little angel!

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Det var i 2010 at Miley og Liam falt for hverandre, da de spilte kjærester i den romantiske filmen «The Last Song». To år senere forlovet de seg.

Da sangfuglen gjestet «The Ellen DeGeneres Show» i oktober innrømmet hun at ringen var tilbake på fingeren igjen.

- Det er et bilde av forlovelsesringen din som har fått veldig mye oppmerksomhet. Gratulerer, sa TV-verten til Cyrus som takket og bekreftet forlovelsen.

Samtidig innrømmet 24-åringen at hun ikke alltid bruker ringen fordi den ikke matcher hennes eksentriske klesstil.

- Det er litt rart for dette er faktisk en ekte ring og de fleste smykkene jeg har er laget av gummibjørner og sukkerspinn, så det ser ikke så bra ut sammen. Derfor bytter jeg den av og til ut med en enhjørning eller en tegneseriefigur, fortalte hun - og la til:

- Liam lurer litt på hva jeg driver med, og da svarer jeg: «Ringen er egentlig ikke min estetiske smak, men jeg går med den fordi du elsker meg.»

Happy valentines 🌹

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

LES OGSÅ: - Jeg trodde vi skulle tilbringe hele livet vårt sammen